• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

5 goede redenen om te kiezen voor Rueck Ontruimingen

Kies daarom voor Rueck Ontruimingen

Moet uw woning of bedrijfspand ontruimd worden? In verband met een overlijden, emigratie, verhuizing om een andere reden? En bent u op zoek naar een professioneel ontruimingsbedrijf dat deze klus kan klaren? Dan bent u bij Rueck Ontruimingen aan het juiste adres! Ons professionele team neemt graag letterlijk én figuurlijk de last van uw schouders door voor u uw woning of bedrijfspand te ontruimen. Wij zijn dé oplossing voor elke ontruiming. En dat is niet voor niets. Wij geven u 5 goede redenen om te kiezen voor Rueck Ontruimingen. Lees snel verder.

Kennis en ervaring

Wij beschikken over de kennis en ervaring om snel en efficiënt een woning of bedrijfspand te ontruimen. We weten precies wat de valkuilen bij het leeghalen van een woning of bedrijfspand zijn, en kunnen deze eenvoudig omzeilen. Zo is uw pand in een mum van tijd leeg! En dat zonder dat het uzelf moeite kost.

Altijd topservice

Door te kiezen voor Rueck Ontruimingen, bent u verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en topservice. De tevredenheid van onze klanten geeft ons de energie om ervoor te zorgen dat onze service continu op het hoogste level blijft. We weten van de fysieke en mentale lasten die een ontruiming kan veroorzaken. Deze lasten nemen wij weg door dat stapje extra voor u te zetten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Ontruiming volgens uw wensen

U bepaalt, wij ontruimen. Zowel een woning- als bedrijfsontruiming doen wij altijd volgens de wensen van de klant. Dus stel ons op de hoogte van uw wensen, dan doen wij er alles aan om het leeghalen van uw woning of bedrijfspand succesvol te laten verlopen.

Ook voor spoedgevallen

Moet er een woning of bedrijfspand met spoed ontruimd worden? Dat is geen probleem voor ons, want wij zijn ook in te schakelen voor spoedgevallen. We zijn 24/7 bereikbaar en komen indien mogelijk dezelfde dag nog bij u langs voor een intake.

Bezemschone oplevering

Wij leveren een woning of bedrijfspand altijd bezemschoon op. Maar wij kunnen ook meer doen dan dat. Zo kunt u ook voor extra werkzaamheden bij ons terecht, zoals:

 • Schoonmaakwerk
 • Schilderwerk
 • Gaatjes dichtmaken
 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Repareren hang en sluitwerk

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier op onze website in. Rueck Ontruimingen staat voor u klaar voor professionele woning- of bedrijfsontruiming.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op