• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming Den Haag

Woningontruiming Den Haag | Alles goed geregeld

Professioneel ontruimingsbedrijf nodig voor een woningontruiming in Den Haag? Een huis leegruimen kost veel tijd en energie. Omdat we snappen dat het ontruimen van een woning zowel mentaal als fysiek een zware wissel op u kan trekken, bieden we u een uitstekende service. Wij nemen u alles uit handen zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Ons ervaren team staat voor u klaar, ook bij spoed. Als het mogelijk is komen we diezelfde dag nog langs voor een intakegesprek. Voor particuliere, verhuurders en bedrijven. Meer informatie over woningontruiming in Den Haag? Of een intakegesprek met ons ontruimingsbedrijf inplannen? Neem dan gerust contact op met Rueck ontruimingen.

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
silvia lossiesilvia lossie
20:24 24 Oct 23
Wat een toppers.Mijn moeders huis ontruimd, snel en keurig netjes. En hierdoor heel veel werk uit onze handen genomen, waardoor wij alle tijd hadden om te rouwen en mijn zus en ik de tijd hadden elkaar met ons verdriet op te vangen.Zelfs de woningbouwvereniging had nog nooit zo netjes een huis opgeleverd gekregen.
Na het overlijden van onze moeder hebben ze ons geweldig geholpen met het leegmaken van het huis! Heel fijn en direct contact met Tony gehad zodat alles super is verlopen.
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Huis laten ontruimen

Zoekt u een ontruimingsbedrijf voor het leeghalen van een woning? In verband met een emigratie of verhuizing? Opruimen, schoonmaken, spullen uitzoeken en beslissingen nemen. Een huis leegruimen is een stressvolle bezigheid en kan ook fysiek zwaar zijn. Het is altijd meer werk dan u had gedacht. Heeft u daar zelf niet de tijd of energie voor? Laat de woningontruiming dan over aan een professioneel ontruimingsbedrijf. Ons team is u graag van dienst.

Rueck: de specialist in woningontruiming

Wilt u in Den Haag het leegruimen van een woning uitbesteden aan een professional? Zowel particulieren als bedrijven en verhuurders kunnen bij ons terecht. U kunt rekenen op een volledig verzorgde woningontruiming, waarbij u zelf geen omkijken heeft naar het leeghalen van uw huis. Daarbij beloven we u het volgende:

 • Altijd topservice
 • Ook voor spoedgevallen
 • Snel en persoonlijk contact
 • Wij leveren bezemschoon op!
 • Woningontruiming binnen een week
 • Flexibel en goed geprijsd
 • Wij kunnen uw inboedel overnemen
 • Behulpzaam & betrouwbaar

Woningontruiming Den Haag

Vraag een gratis offerte aan!

Daarom professioneel ontruimingsbedrijf inhuren

Het voordeel van een woningontruiming door ons ontruimingsbedrijf is dat wij vaker met dit bijltje hebben gehakt. Wij hanteren een effectieve werkwijze en beschikken over handig inpakmateriaal. Zo kunnen we uw spullen snel en veilig verhuizen en de rest effectief afvoeren. Verder kunnen wij overbodige spullen een tweede leven geven via een kringloopwinkel of ander goed doel. Het restant voeren wij op milieubewuste wijze af. Hiermee bespaart u zichzelf de tijd, energie en stress die een woningontruiming in Den Haag met zich meebrengt. Tijdens het intakegesprek stelt u ons op de hoogte van uw wensen, dan gaan wij hiermee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de huisontruiming snel en succesvol verloopt. Dat is weer een zorg minder! Verder:

 • Zijn wij flexibel en scherp geprijsd
 • Kunnen wij huisraad, glaswerk en andere spullen voor u inpakken
 • Beschikken we ook over speciaal inpakmateriaal voor kwetsbare meubelen
 • Hebben we gratis verhuisdozen en pakken we alles voor u in
 • Nemen wij snel contact op

Ook woningontruiming voor verhuurders

Bent u een woningcorporatie of verhuurder? Ook dan kunnen wij u helpen met een woningontruiming in Den Haag. Neem gerust contact op, dan maken we duidelijke afspraken. We voeren alles netjes af en leveren de woning bezemschoon aan u op. Zijn er nog extra werkzaamheden om de woning na woningontruiming weer gereed te maken voor verhuur? Laat het ons weten, dan kunnen we u ook daar bij helpen.

Woning ontruimen bij overlijden

Ook voor het ontruimen van een woning bij een overlijden kunt u bij ons terecht. Het leegruimen van een huis is altijd al een flinke en tijdrovende klus. Maar het huis van een dierbare ontruimen na zijn/haar overlijden is natuurlijk de overtreffende trap. Hier kunnen wij u bij helpen. U neemt zelf de dierbare spullen mee en de rest kunt u aan ons overlaten. Vinden we tijdens de woningontruiming nog dierbare of waardevolle spullen? Dan dragen we die aan u over.

Woningontruiming met spoed

Is er haast geboden en heeft u hulp nodig bij een huisontruiming? Bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare? Omdat de verhuishulp waar u op had gerekend opeens afzegt. Of omdat u zelf nog veel andere dingen moet regelen? Dan staat ontruimingsbedrijf Rueck voor u klaar, om u volledig ontlasten bij het leeghalen van een huis. Omdat we 24/7 bereikbaar zijn, lukt het ons vaak nog om dezelfde dag langs te komen voor een intake. Uw woning is binnen een week ontruimd. Spoedklus of noodgeval? Neem vandaag nog contact op.

Woningontruiming Den Haag uitbesteden

Rueck Ontruimingen regelt het

Wij zijn een vakkundig en energiek ontruimingsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van woningontruiming in Den Haag. Oprichter Tony Rueck beschikt over een professioneel en servicegericht team. Wij doen er alles aan om het leeghalen van uw woning zo snel en succesvol te laten verlopen. Zo bent u verzekerd van professionaliteit, kwaliteit en een topservice. Tevreden klanten van een woningontruiming inspireren ons bij het handhaven van onze service op topniveau.

Woningontruiming door vakbekwaam team

Ons team bestaat uit een ervaren uit ervaren woningontruimers met een representatief voorkomen. Met de vaardigheid van jarenlange ervaring pakken zij uw bezittingen met zorg voor u in. Omdat het team goed wordt gecoördineerd, kunnen wij uw woningontruiming in Den Haag snel en efficiënt uitvoeren zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Hierdoor kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden. Laat het leegruimen van uw woning aan ons over, dan regelen wij alles voor u.

Vraag een gratis offerte aan!

Werkwijze bij ontruimen huis

Wilt u ons ontruimingsbedrijf inhuren voor het leeghalen van een woning? Neem contact op voor een woningontruiming op maat. Dan komen we snel langs om de situatie ter plekke te bekijken en uw wensen te bespreken. Zo krijgen we een goed beeld van de werkzaamheden en kunnen we u een passende offerte aanbieden. Accepteert u ons aanbod? Dan gaan wij voor u aan de slag. Nadat u zelf persoonlijke spullen en voorwerpen heeft verzameld of aangemerkt, beginnen wij met de huisontruiming. Vinden we tijdens het leegruimen van de woning nog waardevolle of persoonlijke spullen? Dan houden we die apart om alsnog aan u te over te dragen.

Ook voor gedeeltelijke woningontruiming

Wanneer u ons team inhuurt voor een woningontruiming in Den Haag, zorgen wij voor het volledig leeghalen van het huis en wordt dit bezemschoon aan u opgeleverd. Maar ook voor een gedeeltelijke woningontruiming kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij ook beschikbaar voor het leegruimen van een schuur of zolder of het leeghalen van een opslag. Wij werken snel en efficiënt en bieden u een uitstekende service. Binnen een week is uw huis of ruimte leeg. Heeft u haast? Bij spoed proberen we dezelfde dag nog langs te komen voor een intake.

Woningontruiming Den Haag: extra werkzaamheden

Na een huisontruiming leveren wij de woning standaard bezemschoon op. Dit is voldoende voor een eindinspectie door de verhuurder en bij verkoop. Maar het komt voor dat een corporatie of woningbouwvereniging extra eisen stelt. Zoals het vetvrij maken van de keuken bijvoorbeeld, het ontkalken van de badkamer of dichtsmeren van gaatjes. Is dit het geval? Laat het ons weten tijdens het intakegesprek, dan houden we hier rekening mee bij het ontruimen van de woning. Zo bent u zelf volledig ontlast en kunt u de woning volgens afspraak leveren aan uw verhuurder of de nieuwe eigenaar. Enkele voorbeelden van optionele extra werkzaamheden bij woningontruiming:

 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Gaatjes in muren en plafonds dichtmaken
 • Repareren hang en sluitwerk
 • Schilderwerk
 • Schoonmaakwerk

Woningontruiming Den Haag door Rueck

Woningontruiming Den Haag? Bel gerust.

Hulp nodig bij het leeghalen van een huis? Wij zijn dé experts op het gebied van woningontruiming in Den Haag. Voor vragen of een offerte neemt u vrijblijvend contact op. Hiervoor pakt u de telefoon en belt u naar +31 (0)6 4610 1036. Of stuur een bericht naar info@rueckontruimingen.nl. Dan nemen we snel contact met u op.

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

Het leeghalen van een huis kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Voor het ontruimen van een woning na overlijden is Rueck Ontruimingen het aanspreekpunt. Wij helpen u graag verder in deze lastige periode. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op