• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming

Woningontruiming door professioneel ontruimingsbedrijf

Zoekt u een professioneel ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming? Een woning leeghalen is altijd een flinke klus. Bij Rueck Ontruimingen begrijpen we als geen ander dat een ontruiming zowel een fysiek als mentaal een last voor u kan zijn. Laat het daarom over aan de professionals, dan heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Ons ervaren team helpt u er graag bij. Is er sprake van spoed? Dan komen we indien mogelijk dezelfde dag nog langs voor een intake. Wilt u meer weten over woningontruiming door ons ontruimingsbedrijf? Of kosteloos een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Woning laten leeghalen

Wilt u (met spoed) een woning laten leeghalen? Vanwege een overlijden, emigratie, verhuizing of omdat u kleiner gaat wonen? Een woningontruiming kan zowel een fysieke als een mentale last zijn. Bovendien kost het u als u alles zelf doet ook de nodige tijd. Er komen altijd onverwachte zaken aan het licht. Het leeghalen van een woning is daarom altijd meer werk dan u van tevoren had gedacht. Schakel daarom een professioneel ontruimingsbedrijf in om u te ontlasten. De professionals van ontruimingsbedrijf Rueck staan klaar om u te helpen.

Het gemak van een professioneel ontruimingsbedrijf

Wij hebben alle benodigde spullen en een professioneel team met ervaren vakkrachten dat voortvarend te werk gaat. De hobbels die iedereen ervaart bij een woningontruiming zijn voor ons dagelijkse kost. Door onze ervaring gaan we gestructureerd en doelgericht aan de slag. Ook weten we een goede schifting te maken uit overbodige spullen die nog kunnen worden hergebruikt voor een goed doel en wordt afval milieubewust afgevoerd. Zo bespaart u zichzelf de tijd en de zorgen die een woningontruiming met zich meebrengt. Stel ons op de hoogte van uw wensen, dan doen wij er alles aan om het leeghalen van uw woning succesvol en vlot te laten verlopen. Verder:

 • Nemen wij snel contact op
 • Zijn wij flexibel en scherp geprijsd
 • Kunnen wij huisraad, glaswerk en andere spullen voor u inpakken
 • Hebben we gratis verhuisdozen en pakken we alles voor u in
 • Beschikken we ook over speciaal inpakmateriaal voor kwetsbare meubelen

Woningontruiming Rueck

Vraag een gratis offerte aan!

Ook voor verhuurders en corporaties dé oplossing bij woningontruimingen

Ook als verhuurder of woningcorporatie kunt u bij ons terecht voor een woningontruiming. We maken duidelijke afspraken, en vervolgens ruimen we de woning voor u leeg. Alles wordt netjes afgevoerd en de woning wordt bezemschoon opgeleverd. Indien gewenst kunnen we ook kleine reparaties voor u uitvoeren, zodat de woning direct weer klaar is om verhuurd te worden aan een nieuwe bewoner.

Ontruimingsbedrijf Rueck regelt het

Wij zijn Rueck ontruimingen. Een jong en fris bedrijf ontruimingsbedrijf met een specialisatie in woningontruiming in de regio Zuid-Holland. Dankzij de jarenlange ervaring van oprichter Tony Rueck en zijn professionele en servicegerichte team bent u verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en topservice. Onze tevreden klanten geven ons de energie om onze topservice continu op het hoogste niveau te houden.

Representatief team van excellente woningontruimers

Wij beschikken wij over een representatief team van goed getrainde woningontruimers. Zorgvuldig uw spullen inpakken kunnen zij bij wijze van spreken met de ogen dicht. Dankzij hun ervaring en een goede coördinatie, zijn wij in staat om een woningontruiming snel en efficiënt uit te voeren. Zo kunnen wij u de beste service bieden voor een scherpe prijs. Een woning met beleid van A tot Z leegruimen is wat wij het liefste doen. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Woning laten ontruimen Rueck ontruimingen

Dit is onze werkwijze bij woningontruimingen

Om een woning leeg te laten halen door ons ontruimingsbedrijf hoeft u alleen maar een afspraak met ons te maken. We nemen dan snel contact met u op, en komen we persoonlijk langs om de situatie ter plekke te bekijken. Zo kunnen we een goed beeld krijgen van de werkzaamheden en krijgen we een helder beeld van uw wensen. Vervolgens voorzien wij u -uiteraard kosteloos- van een vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat met de offerte plannen we in overleg met u de woningontruiming en eventuele overige werkzaamheden. Nadat u zelf alle persoonlijke spullen en voorwerpen heeft verzameld, beginnen wij met de woningontruiming. Treffen wij tijdens de ontruiming alsnog waardevolle of persoonlijke spullen aan dan zullen wij die voor u verzamelen en aan u overhandigen.

Vraag een gratis offerte aan!

Dit kunt u van ons verwachten bij een woningontruiming

Wij zorgen ervoor dat het huis volledig ontruimd en bezemschoon wordt opgeleverd. Ook voor een gedeeltelijke woningontruiming, zoals de schuur, garage zolder of opslag kunt u bij ons terecht. Wij zijn snel en flexibel en leveren uitstekende service. Vaak zelfs binnen een week. Als het lukt komen wij dezelfde dag nog langs voor een offerte.

Extra mogelijkheden bij woningontruiming

Voor de eindinspectie of verkoop van de woning is het bezemschoon achterlaten van de woning voldoende, dit doen wij dan ook standaard. Maar een woningbouwvereniging of corporatie stelt vaak extra eisen. Denk hierbij aan het ontkalken van een badkamer of vetvrij maken van een keuken. Verder moeten er vaak nog gaatjes worden dichtgesmeerd of raambekleding worden verwijderd. Ook kleine reparaties komen vaak voor. Hier kunnen wij u natuurlijk ook mee helpen. Als u dit aangeeft tijdens het intakegesprek, houden wij hier tijdens de woningontruiming rekening mee. Zo kunt u zonder zorgen de woning netjes opleveren aan de verhuurder of de nieuwe eigenaar. Voorbeelden van extra werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt zijn:

 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Gaatjes dichtmaken
 • Repareren hang en sluitwerk
 • Schilderwerk
 • Schoonmaakwerk

Spoed? Spoedservice bij woning laten ontruimen

Is er sprake van een spoedgeval? Zoals de woning van een overleden dierbare die snel moet worden leeggehaald? Omdat u gaat emigreren of verhuizen en in tijdnood komt omdat u de resterende tijd nodig heeft voor andere zaken. Of kan de verhuishulp waar u op had gerekend kan door omstandigheden toch niet komen helpen? Dan staan wij voor u klaar! Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen indien mogelijk nog dezelfde dag langs voor een passende offerte. Vaak lukt het ons om de woning binnen een week te ontruimen.

professionele Woningontruiming

Woningontruiming in Zuid-Holland? Bel Rueck.

Wilt u een offerte voor een woningontruiming in Den Haag of omgeving? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om de situatie ter plekke op te nemen en uw wensen te bespreken. Hierna bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen is eenvoudig. Hiervoor belt u +31 (0)6 4610 1036. Of stuurt u een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl. Dan nemen we snel contact met u op.

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

Het leeghalen van een huis kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Voor het ontruimen van een woning na overlijden is Rueck Ontruimingen het aanspreekpunt. Wij helpen u graag verder in deze lastige periode. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

Professionele woningontruiming bij u in de regio

De werkzaamheden van Rueck Ontruimingen vindt u ook in de volgende plaatsen en regio’s: Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen, Pijnacker, Capelle aan den Ijssel, Nootdorp, Voorschoten, Leidschenveen, Sassenheim, Leiden, Ypenburg, Loosduinen, Katwijk, Lisse, Delft, Naaldwijk, Noordwijk en Rotterdam.

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op