• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Over Rueck

Ontruimingsbedrijf Rueck regelt het

Rueck ontruimingen is een jong en fris bedrijf dat zich specialiseert in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in de regio Zuid-Holland.
Rueck ontruimingen is opgericht door Tony Rueck en mede door zijn jarenlange ervaring in deze branche bent u verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en topservice. Ook de ervaring en bekwaamheid van alle werknemers staan hierdoor hoog in het vaandel. Tevredenheid van onze klanten geeft ons energie om onze service continu op het hoogste level te houden.

We begrijpen als geen ander dat een ontruiming zowel een fysieke als mentale last kan veroorzaken. Ons professionele team neemt deze letterlijke en figuurlijke last graag van uw schouders. Tevredenheid van onze klanten geeft ons energie om steeds opnieuw onze service op het hoogste level te houden.

Over Rueck Ontruimingen

Woningontruiming? Bel Rueck.

Wilt u een offerte voor een woningontruiming in Den Haag of omgeving? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om de situatie ter plekke op te nemen en uw wensen te bespreken. Hierna bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen is eenvoudig. Hiervoor belt u +31 (0)6 4610 1036. Of stuurt u een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl. Dan nemen we snel contact met u op.

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

 Het leeghalen van een huis kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Het ontruimen van een woning na overlijden kunt u dan ook met gerust hart aan ons overlaten. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

Projecten

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op