• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming Delft

Woningontruiming in Delft | Bel vrijblijvend

Kunnen wij u helpen met een woningontruiming in Delft? Ontruimingsbedrijf Rueck kan alles voor u regelen rondom het leegruimen van een woning. Zo bespaart u tijd en energie. Van ontruimen van het huis tot het inpakken en verhuizen van uw eigendommen en het afvoeren van afval. Wij regelen alles voor u! Ook bij spoed kunt u bij ons terecht, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u hier meer over weten? Wij zijn dé expert op het gebied van woningontruiming in Delft. Het inplannen van een intakegesprek is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Aarzel niet en pak de telefoon!

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
silvia lossiesilvia lossie
20:24 24 Oct 23
Wat een toppers.Mijn moeders huis ontruimd, snel en keurig netjes. En hierdoor heel veel werk uit onze handen genomen, waardoor wij alle tijd hadden om te rouwen en mijn zus en ik de tijd hadden elkaar met ons verdriet op te vangen.Zelfs de woningbouwvereniging had nog nooit zo netjes een huis opgeleverd gekregen.
Na het overlijden van onze moeder hebben ze ons geweldig geholpen met het leegmaken van het huis! Heel fijn en direct contact met Tony gehad zodat alles super is verlopen.
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Hulp bij huisontruiming

Gaat u verhuizen of emigreren? Of heeft u een andere reden dat u snel uw huis moet leeghalen? Een woningontruiming kost de nodige tijd en energie. Die kunt u op dit moment vast beter gebruiken. Gelukkig kan ons ontruimingsbedrijf u hierbij helpen. Ook bij het ontruimen van een woning bij overlijden kunnen wij u ontlasten. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons 24/7 bereiken voor onze services over woningontruiming in Delft.

Wij helpen u met woningontruiming

Als professioneel ontruimingsbedrijf zijn wij dé expert die u kan helpen bij het leegruimen van een huis. Gewoon een kwestie van contact opnemen. Wat wij bij een woningontruiming voor u kunnen doen, is uw spullen netjes inpakken en verhuizen. Overbodige spullen verdelen over hergebruik en de milieustraat. En uw woning na het leeghalen bezemschoon opleveren. Moeten er voor de oplevering nog aanvullende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd? Breng dit ter sprake. Dan regelen we behalve de woningontruiming ook dat voor u.

Woningontruiming Delft

Vraag een gratis offerte aan!

Daarom woningontruiming door Rueck

Zoekt u iemand die uw huis in Delft voor u kan leegruimen? Dan kunnen wij u helpen. Wij zorgen voor een snelle en goede ontruiming van uw woning tegen een scherpe prijs.
Onze uitstekende service verzekert u bij een huisontruiming van de volgende voordelen:

 • Snel en persoonlijk contact
 • Flexibel en goed geprijsd
 • Behulpzaam & betrouwbaar
 • Altijd topservice
 • Wij leveren bezemschoon op!
 • Wij kunnen uw inboedel overnemen
 • Ook voor spoedgevallen
 • Woningontruiming binnen een week

Woningontruiming voor verhuurders in Delft

Ook verhuurders, zoals woningcorporaties, kunnen wij helpen bij het leegruimen van een huis in Delft. Standaard ontruimen we de woning en leveren we deze bezemschoon aan u op. Moet er naast het leeghalen nog meer gebeuren voordat de woning weer de verhuur in kan? Zoals schoonmaken en klein herstelwerk? Bespreek dit vooraf, dan houden we hier rekening mee. Binnen een week is alles geregeld en kan het huis terug de verhuur in.

Ontruiming na een overlijden

Moet u een woning ontruimen na overlijden van een dierbare. Het leegruimen van een woning en het uitzoeken van spullen, vreet tijd en energie die u op het moment beter kunt gebruiken. Bovendien kan het bij een huisontruiming ook mentaal zwaar zijn om alles door uw handen te laten gaan. Ons ontruimingsbedrijf kan u hierin ontlasten door de woningontruiming voor u uit te voeren. U pakt snel de dierbare spullen en laat de rest aan ons over. Wij kunnen de spullen die geschikt zijn voor hergebruik voor u uitsorteren en aan een goed doel schenken. De rest voeren we af volgens de milieurichtlijnen. Komen we tijdens het leeghalen van het huis nog dierbare of waardevolle spullen tegen? Dan ontvangt u die van ons.

Woningontruiming Delft spoed

Woning laten ontruimen met spoed

Komt de deadline waarvoor u uw huis moet leegruimen dichter bij en dreigt u in tijdnood te komen? Omdat uw zorgvuldig geregelde verhuishulp opeens afzegt? Of omdat er nog zoveel andere dingen zijn die u moet regelen? Geen paniek. In deze gevallen is ons ontruimingsbedrijf op zijn best. Wij zorgen ervoor dat de deadline voor uw woningontruiming ruimschoots wordt gehaald. Zo heeft u tijd voor andere zaken. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar, dus bel ons gerust bij een spoedgeval. Als het mogelijk is komen we vandaag nog langs voor een intakegesprek. Wij zorgen ervoor dat het leeghalen van uw woning binnen een week is afgerond.

Vraag een gratis offerte aan!

Extra werkzaamheden bij een woningontruiming

Bij de verkoop van een huis of een eindinspectie is het leeghalen van een huis en dit bezemschoon opleveren meestal genoeg. Maar soms staan er extra eisen in een huurovereenkomst. Zoals het ontkalken van de badkamer en de verplichting tot het dichtsmeren van gaatjes in muren en plafonds. Wilt u dat we behalve het ontruimen van uw woning ook dit voor u regelen? Geef het door dan houden we daar rekening mee. Zo kunt u alles rondom woningontruiming door ons laten regelen. Wij zorgen dat het in orde komt. Voorbeelden van extra werkzaamheden:

 • Gaatjes in muren en plafonds dichtmaken
 • Schoonmaakwerk
 • Repareren hang en sluitwerk
 • Schilderwerk
 • Schroeven en pluggen verwijderen

Woning leeghalen Delft

Bel ons voor hulp bij woningontruiming Delft

Wilt u onze hulp voor een woningontruiming in Delft? Voor het volledig leegruimen en schoon opleveren van een woning bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor een intakegesprek, dit is vrijblijvend. Liever eerst nog wat extra informatie? Ook dan belt u naar +31 (0)6 4610 1036. Of u stuurt een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl. We reageren zo snel mogelijk. Huisontruiming? Rueck regelt het!

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

Het leeghalen van een huis kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Voor het ontruimen van een woning na overlijden is Rueck Ontruimingen het aanspreekpunt. Wij helpen u graag verder in deze lastige periode. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op