• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming Voorburg

Binnen een week woningontruiming in Voorburg

Voor een woningontruiming in Voorburg gaat u natuurlijk naar Rueck ontruimingen. Wij zijn hét ontruimingsbedrijf dat u volledig ontlast. Wij snappen als geen ander dat het leegruimen van een woning veel tijd kost en ook fysiek en mentaal een zware last kan zijn. Wij krijgen energie van tevreden klanten, en helpen u daarom ook u graag bij het leeghalen van een huis. Dit kan al binnen een week geregeld zijn! Voor meer informatie over woningontruiming in Voorburg neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
silvia lossiesilvia lossie
20:24 24 Oct 23
Wat een toppers.Mijn moeders huis ontruimd, snel en keurig netjes. En hierdoor heel veel werk uit onze handen genomen, waardoor wij alle tijd hadden om te rouwen en mijn zus en ik de tijd hadden elkaar met ons verdriet op te vangen.Zelfs de woningbouwvereniging had nog nooit zo netjes een huis opgeleverd gekregen.
Na het overlijden van onze moeder hebben ze ons geweldig geholpen met het leegmaken van het huis! Heel fijn en direct contact met Tony gehad zodat alles super is verlopen.
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Hulp bij het leeghalen van een woning

Staat u op het punt om te verhuizen of emigreren? Of bent u belast met het ontruimen van een woning bij overlijden? Dan komt er veel op u af. Een huisontruiming is een tijdrovend karwei. Bovendien kan het ook fysiek en mentaal een zware dobber zijn. Gelukkig is ons ontruimingsbedrijf er om u te ontlasten bij een woningontruiming in Voorburg. U kunt ons 24/7 bereiken en bij spoed, komen we indien mogelijk dezelfde dag nog langs voor een intakegesprek.

Woningontruiming door de specialist

Wilt u een huis laten leegruimen in Voorburg? Voor een woningontruiming waar u zelf geen omkijken naar heeft, neemt u contact met ons op. Het leegruimen van een huis is ons wel toevertrouwd. Wij pakken alle spullen netjes voor u in gratis verhuisdozen. Verder beschikken we over handig inpakmateriaal voor kwetsbare meubelen. Spullen die u niet meer nodig heeft kunnen wij kwijt aan een goed doel. En het afval wordt met aandacht voor het milieu afgevoerd. Na het ontruimen van de woning wordt deze bezemschoon aan u opgeleverd. Heeft u nog meer wensen, zoals het verwijderen van vet of kalk? Geef dit aan ons door tijdens het intakegesprek, dan houden we hier rekening mee.

Ontruiming woning Voorburg

Vraag een gratis offerte aan!

Woningontruiming in Voorburg: de voordelen

Wilt u in Voorburg graag een woning laten leegruimen? Dan kunt u bij ons terecht voor een snelle en efficiënte woningontruiming. Neem contact op, dan regelen wij de rest. Wie door ons een huis laat ontruimen, profiteert bovendien van de volgende voordelen.

 • Binnen een week de woning leeg
 • Altijd topservice
 • Wij kunnen uw inboedel overnemen
 • Flexibel en goed geprijsd
 • Snel en persoonlijk contact
 • Wij leveren bezemschoon op!
 • Behulpzaam & betrouwbaar
 • Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming Voorburg

Bel gerust voor een ontruimingsbedrijf in Voorburg

Voor een woningontruiming in Voorburg, klopt u aan bij ontruimingsbedrijf Rueck. De specialist die u volledig ontlast bij een huisontruiming. Voor telefonisch contact belt u naar +31 (0)6 4610 1036. Ook kunt u ons mailen via info@rueckontruimingen.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

Het leeghalen van een huis kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Voor het ontruimen van een woning na overlijden is Rueck Ontruimingen het aanspreekpunt. Wij helpen u graag verder in deze lastige periode. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op