• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Huis leeghalen

Een huis leeghalen door een professional

Zoekt u professionele hulp voor een huisontruiming? Het leeghalen van een huis kan zowel fysiek als mentaal zwaar zijn. Laat het daarom over aan de professionals van Rueck Ontruimingen. Wij beschikken over een ervaren team van professionals dat u hier graag bij helpt. Een huis leeghalen kunt u dan ook met gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht. Wilt u een offerte voor het leeghalen van een huis? Of extra informatie over onze services met betrekking tot huisontruiming? Neem dan vrijblijvend contact op.

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
silvia lossiesilvia lossie
20:24 24 Oct 23
Wat een toppers.Mijn moeders huis ontruimd, snel en keurig netjes. En hierdoor heel veel werk uit onze handen genomen, waardoor wij alle tijd hadden om te rouwen en mijn zus en ik de tijd hadden elkaar met ons verdriet op te vangen.Zelfs de woningbouwvereniging had nog nooit zo netjes een huis opgeleverd gekregen.
Na het overlijden van onze moeder hebben ze ons geweldig geholpen met het leegmaken van het huis! Heel fijn en direct contact met Tony gehad zodat alles super is verlopen.
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Een huis laten leegruimen

Wilt u in verband met een overlijden, emigratie, verhuizing of andere reden een woning laten leegruimen? In een huisontruiming gaat altijd de nodige tijd zitten en kan zowel fysiek als mentaal een zware wissel op u trekken. Heeft u hier zelf geen puf of tijd voor? Laat uw huis dan leegruimen door een professional. Dat scheelt u tijd en energie. Het team van Rueck staat voor u klaar om de huisontruiming uit te voeren, ook bij spoed. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen indien mogelijk dezelfde dag nog langs voor een intake zodat alles duidelijk wordt voor de woningontruiming.

Huisontruiming door een professional

Een huis leegruimen is voor de specialisten van Rueck dagelijkse kost. Wij hebben de kennis en ervaring om snel en efficiënt een huis leeg te halen. Hierdoor weten wij de bekende valkuilen bij het leeghalen van een huis eenvoudig te omzeilen. Zo kunnen wij uw huis in een mum van tijd leegruimen. Natuurlijk weten we ook een goede schifting te maken tussen overbodige spullen die weg kunnen. En spullen die voor hergebruik aan een goed doel kunnen worden geschonken. Afval wordt met aandacht voor het milieu netjes afgevoerd.

Huis leeghalen Rueck

Vraag een gratis offerte aan!

Rueck is hét ontruimingsbedrijf

Wilt u een huis laten leeghalen? Particulieren en bedrijven kunnen terecht bij Rueck Ontruimingen. Met een professioneel en representatief team kunt u de zorg van een huisontruiming met gerust hart aan ons overdragen. Bovendien profiteert u dan ook van de volgende pluspunten:

 • Altijd topservice
 • Wij leveren bezemschoon op!
 • Ook voor spoedgevallen
 • Flexibel en goed geprijsd
 • Binnen een week uw huis leeg
 • Snel en persoonlijk contact
 • Behulpzaam & betrouwbaar
 • Wij kunnen uw inboedel overnemen

Huis leeghalen? Bel direct

Neem vandaag nog contact op, dan maken we snel een afspraak om de situatie ter plekke op te nemen. Met aandacht voor uw wensen, bieden wij u vervolgens een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons door te bellen of te mailen naar +31 (0)6 4610 1036 of info@rueckontruimingen.nl. We beloven zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Huis leeghalen

Woningontruiming Rueck

Woning ontruiming

Zoekt u een professioneel ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming?

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Het ontruimen van een woning na overlijden kunt u dan ook met gerust hart aan ons overlaten. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op