• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Hoe kunt u stress verminderen bij woningontruiming in Sassenheim?

Stress verminderen bij woningontruiming: 3 tips

Een woningontruiming in Sassenheim is natuurlijk nooit een prettige klus. Er komt nu eenmaal veel kijken bij een woningontruiming. Niet alleen op praktisch vlak, maar ook op emotioneel gebied. Vooral als het gaat over woningontruiming na bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare, uitzetting of een faillissement. Het is bij een woningontruiming dan ook zaak om stress tot een minimum te beperken. Dus, hoe kunt u stress verminderen bij woningontruiming in Sassenheim? Rueck Ontruimingen vertelt er hier meer over.

Tip 1: neem uw tijd

Zodra er een woningontruiming plaats moet vinden is het essentieel om geen gehaaste beslissingen te nemen. Er zijn situaties waarin een ontruiming inderdaad spoed vergt, maar zelfs in die situatie geldt de regel: neem uw tijd. Neem de tijd om alles overzichtelijk te maken en te houden. Gebruik bijvoorbeeld een checklist zoals bij het verhuizen. Een ontruiming en een verhuizing zijn uiteraard niet hetzelfde, maar ze hebben wel veel overeenkomsten. Werk dus gerust uw checklist af en plan een of twee dagen speling in. Zo weet u zeker dat u niet in tijdnood komt.

Tip 2: wat doet u met de inboedel?

Bedenk van tevoren goed wat u met de inboedel wilt doen. Denk goed na over wat u wilt bewaren, wat bewaard moet worden en wat eventueel weggegooid kan worden. Bent u er nog niet helemaal uit, maar is het wel tijd om te ontruimen? Kies er dan voor om de spullen op te slaan in een opslagruimte. De spullen staan dan droog en veilig totdat u besluit wat u ermee gaat doen. Het is in veel gevallen zelfs mogelijk om uw spullen te laten opkopen door een ontruimingsbedrijf. Een groot voordeel daarvan is dat de waarde van de inboedel kan worden verrekend met de ontruimingskosten.

Tip 3: huur een ontruimingsbedrijf in

Een ontruimingsbedrijf zoals Rueck Ontruimingen neemt u veel taken bij een woningontruiming in Sassenheim uit handen en zorgt ervoor dat de ontruiming snel en gemakkelijk verloopt. Onze ontruimers beschikken over de juiste kennis en ervaring en gaan zorgvuldig en respectvol te werk. Daarnaast beschikken we als ontruimingsbedrijf natuurlijk over de juiste materialen.

Contact met Rueck Ontruimingen

Heeft u onze hulp nodig bij een woningontruiming in Sassenheim? Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op