• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming Lisse

Woningontruiming Lisse | Geheel verzorgd

Wilt u uw woningontruiming is Lisse graag uitbesteden? Dat kan! Rueck Ontruimingen is dé expert in huisontruiming en regelt alles voor u. Dit doen wij voor zowel particulieren als corporaties. Bij het leeghalen van een huis nemen wij u alles uit handen. Inpakken, uitzoeken, opruimen en verhuizen, daar hoeft u zich niet langer druk om te maken. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geregeld is. Na het ontruimen leveren wij het huis standaard bezemschoon aan u op. Meer informatie over professionele woningontruiming in Lisse? Bel ons gerust.

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
silvia lossiesilvia lossie
20:24 24 Oct 23
Wat een toppers.Mijn moeders huis ontruimd, snel en keurig netjes. En hierdoor heel veel werk uit onze handen genomen, waardoor wij alle tijd hadden om te rouwen en mijn zus en ik de tijd hadden elkaar met ons verdriet op te vangen.Zelfs de woningbouwvereniging had nog nooit zo netjes een huis opgeleverd gekregen.
Na het overlijden van onze moeder hebben ze ons geweldig geholpen met het leegmaken van het huis! Heel fijn en direct contact met Tony gehad zodat alles super is verlopen.
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Professioneel ontruimen huis

Bent u druk bezig om allerlei zaken rondom uw verhuizing te regelen? Een van de meest uitdagende onderdelen is het leeghalen van het huis zelf. Woningontruiming is immers een behoorlijk karwei dat behalve tijd ook fysiek en mentaal veel van u kan vragen. Helemaal als het ontruimen van een woning bij overlijden betreft. Met een professionele huisontruiming in Lisse kunt u zich dat besparen. Dan zorgen wij ervoor dat alles pico bello in orde komt. U kunt ons 24/7 bereiken en als er spoed geboden is, proberen we dezelfde dag nog langs te komen om de klus op te nemen.

De winst van professionele woningontruiming

Kiest u voor professionele woningontruiming van Rueck voor het leeghalen van uw woning in Lisse? Dan nemen wij u alles uit handen en ontvangt u na de huisontruiming een bezemschoon huis. Hierbij zorgen wij voor het inpakken en verhuizen van uw spullen. Voor het uitzoeken van spullen die u niet mee wilt nemen. En wordt afval met respect voor het milieu voor u afgevoerd. Wilt u ook nog het een en ander laten schoonmaken? Laat het ons gerust weten.

Woningontruiming Lisse

Vraag een gratis offerte aan!

Huis ontruimen? Direct naar Rueck

Wanneer u een huis in Lisse wilt laten leegruimen, gaat u natuurlijk naar ontruimingsbedrijf Rueck. De specialist op het gebied van huisontruiming. Dankzij onze service en scherpe tarieven kunt u zich veel tijd en energie besparen bij een woningontruiming. Neem daarom contact op en profiteer van de onderstaande voordelen die onze service biedt.

 • Ook voor spoedgevallen
 • Flexibel en goed geprijsd
 • Wij kunnen uw inboedel overnemen
 • Altijd topservice
 • Wij leveren bezemschoon op!
 • Binnen een week de woning leeg
 • Snel en persoonlijk contact
 • Behulpzaam & betrouwbaar

Woning ontruimen Lisse Rueck ontruimingen

Snel woning leeghalen in Lisse: bel direct

Wilt u (met spoed) een woning laten leegruimen in Lisse? Voor een volledig verzorgde woningontruiming kunt u terecht bij ons ontruimingsbedrijf. Maak eenvoudig en vrijblijvend een afspraak door te bellen met +31 (0)6 4610 1036. U kunt ons ook berichten via info@rueckontruimingen.nl. Rueck Ontruiming: snel en zonder zorgen uw huis laten leegruimen.

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

Het leeghalen van een huis kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Voor het ontruimen van een woning na overlijden is Rueck Ontruimingen het aanspreekpunt. Wij helpen u graag verder in deze lastige periode. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op