• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Wat gebeurt er bij woningontruiming

Een woningontruiming: alles wat erbij komt kijken

Zodra een woning ontruimd moet worden, dan komt dit meestal doordat de eigenaar is overleden of naar een verzorgingstehuis moet. Maar wat komt er nu in feite allemaal kijken bij het ontruimen van een huis? We kunnen u alvast verklappen dat er meer bij komt kijken dan u misschien denkt. Rueck Ontruimingen vertelt u hier meer over wat er gebeurt bij een woningontruiming en wanneer u het beste een professional daarvoor inschakelt.

Fysieke en emotionele last

Bij een woning ontruimen komt nu eenmaal een boel kijken. Het is niet dat u alleen veel moet tillen en uitzoeken, vaak is het ook emotioneel erg zwaar. Dit is dan ook één van de vele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een professioneel ontruimingsbedrijf in te huren om dit voor hen te doen. Daarnaast zijn er echter nog meer redenen hiervoor.

Redenen voor ontruiming

Woningontruimingen worden om diverse redenen gedaan. Dit kan zijn: overlijden, emigratie, kleiner wonen of verhuizen. Wilt u een woning zelf ontruimen? Hou er dan rekening mee dat dit u en uw partner, kinderen of familie veel tijd kan gaan kosten. Die tijd kunt u ook besteden aan andere zaken. Bij een overlijden is het bijvoorbeeld prettig dat u hierdoor de tijd krijgt om te kunnen rouwen, in plaats van dat u de hele tijd bezig bent met het ontruimen van een woning.

Intake

Zodra u Rueck Ontruimingen inhuurt, komen wij voor een intake bij u langs om de situatie te beoordelen. Zo hebben we binnen no-time een helder beeld van welke werkzaamheden ons te wachten staan. Bij deze intake heeft u ook de tijd om uw wensen aan ons door te geven en vragen te stellen. U neemt vervolgens de spullen mee die u wilt bewaren en daarna gaan wij aan de slag. We zorgen er altijd voor dat spullen milieuvriendelijk worden gescheiden en verwijderd. Komen we iets mogelijk waardevols tegen? Dan bewaren we dit altijd en brengen we u op de hoogte.

Aanvullende werkzaamheden

We gaan met alle plezier voor u aan de slag. Dit doen we altijd voor de volle 100%. Dit betekent dat wij uw woning altijd bezemschoon achterlaten. Wilt u meer aanvullende schoonmaakwerkzaamheden? Dan kunnen wij ook andere werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan: schoonmaken, schilderen, hang- en sluitwerk repareren, schroeven en pluggen verwijderen of gaatjes dichten. Dit bespaart u een boel werk! Laat het dus gewoon aan ons over en reken op het totaalplaatje.

Rueck Ontruimingen inschakelen

Bij woningontruiming komt dus een boel kijken, ga dus vooral niet alles aan de slag maar roep specialisten in die de werkzaamheden voor u kunnen doen. Dit bespaart u een hoop energie en tijd die u hard nodig heeft voor andere zaken. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 4610 1036, een e-mail te sturen via info@rueckontruimingen.nl of het contactformulier op deze website in te vullen. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op