• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Hoe Rueck Ontruimingen helpt bij woningontruiming na overlijden

Hulp bij woningontruiming na overlijden

Na verliezen van een dierbare breekt een enorm zware periode aan. En dat terwijl het verliezen van een dierbare eigenlijk al moeilijk genoeg is. Er zal van alles geregeld moeten worden. Voor de uitvaart, het afscheid en in sommige gevallen moet ook nog de woning ontruimd worden. Zelf de woning ontruimen kost u de nodige tijd en kan daarnaast ook mentaal en fysiek zwaar voor u zijn. Daarom helpt Rueck Ontruimingen u graag bij een woningontruiming na een overlijden. We vertellen u graag hoe wij dit doen.

Wij nemen uw zorgen weg

Tijdens het ontruimen van de woning van uw overleden dierbare, komt u allemaal persoonlijke spullen tegen. Dit kan het ontruimen van de woning emotioneel erg zwaar maken. Daarnaast zullen ook zware spullen, zoals meubels, vervoerd moeten worden. Daarom is een woningontruiming na overlijden ook fysiek zwaar. Wij beschikken over een team van ervaren en bekwame vakmensen die u hierbij kunnen helpen. Zo hoeft u zich over de ontruiming van de woning al geen zorgen meer te maken. U heeft immers wel iets anders aan uw hoofd.

Hoe gaan we te werk?

Nadat u dierbare spullen en belangrijke papieren heeft verzameld, nemen wij de woningontruiming van u over. We ontruimen de woning snel en efficiënt. Binnen een week is de woning leeg. Daarbij zorgen we ervoor dat herbruikbare spullen goed terechtkomen en dat de rest met aandacht voor het milieu wordt afgevoerd. Mochten we tijdens de ontruiming nog waardevolle of persoonlijke spullen vinden, dan overhandigen we deze aan u.

Voordelen van Rueck Ontruimingen

Wanneer het aankomt op woningontruiming na een overlijden, is Rueck Ontruimingen dé expert. U kunt de zorg van de ontruiming dan ook met een gerust hart overlaten aan ons representatieve team van vakkrachten. Wij bieden u altijd een topservice, zijn behulpzaam en betrouwbaar en bieden u snel en persoonlijk contact. Daarbij zijn we flexibel en goed geprijsd. Ook voor spoedgevallen kunt u ons inschakelen. Wij leveren de woning bezemschoon op en kunnen uw inboedel overnemen.

Woningontruiming nodig na overlijden? Bel ons!

Wilt u de woningontruiming van uw dierbare na een overlijden overlaten aan een professional? Een professional die met respect voor uw wensen de woning van de overledene ontruimt? Bel Rueck Ontruimingen via 06 4610 1036 voor een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rueckontruimingen.nl of ons contactformulier invullen.

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op