• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Huis leeghalen door een professional

Laat uw huis leeghalen door een professional

Een huis dat leeggehaald moet worden, wordt dat zelden tot nooit om een leuke reden. Vaak is er sprake van noodgedwongen uitzetting na achterstallige huur. In sommige gevallen is er zelfs sprake van een sterfgeval. Daar komt ook nog eens het fysieke werk van het ontruimen zelf bij kijken. Al met al komen er bij het leeghalen van een woning een boel fysieke en mentale lasten kijken. Daarom is het verstandig om een woning te laten leeghalen door een professional. Rueck Ontruimingen vertelt er hier meer over.

Kennis en know-how

Een ontruimingsbedrijf heeft de nodige kennis en know-how in huis die essentieel is om een woning of pand zo spoedig en efficiënt mogelijk leeg te halen. Een professional weet precies welke potentiële valkuilen er op de loer liggen en, ook belangrijk, hoe er op de juiste manier getild en gesjouwd kan worden. Dat bespaart u weer wat onnodige rugklachten.

De juiste service

Een professional binnen woningontruiming weet als geen ander hoe moeilijk een (noodgedwongen) ontruiming kan zijn. Zeker in de mentale zin van het woord na bijvoorbeeld het overlijden van een persoon. Een professional biedt dan ook altijd maatwerk service aan en gaat altijd op een respectvolle manier met de situatie om.

Belangrijke spullen

Het kan zijn dat er iets achterblijft in de woning wat van belang kan zijn. Dit kunnen spullen met emotionele waarde zijn, zoals foto’s, maar ook zakelijke belangrijke spullen, zoals documenten of harde schijven. Een professional binnen de woningontruiming houdt dit soort spullen altijd achter de hand voor u en gooit iets nooit zomaar weg. U hoeft er dus zeker niet bang voor te zijn dat er spullen ongewenst verdwijnen met alle gevolgen van dien.

Spoed

Moet er een woning met spoed worden uitgeruimd? Een professional binnen de woningontruiming draait daar de hand niet voor om. Deze meeste bedrijven zijn 24/7 bereikbaar en komen, waar mogelijk, diezelfde dag nog langs om u van dienst te zijn.

Bezemschone oplevering

Elke professionele woningontruimer levert een woning bezemschoon op. De nog betere bedrijven doen vaak ook nog aanvullende taken als u dat wilt, zoals:

 • Schoonmaakwerk
 • Schilderwerk
 • Gaatjes dichten
 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Repareren hang- en sluitwerk

Schakel Rueck Ontruimingen in

Heeft u een woning die moet worden ontruimd? Kies dan voor een professional in woningontruiming, kies voor Reuck Ontruimingen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier op onze website in. Rueck Ontruimingen staat voor u klaar voor professionele woningontruiming.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op