• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Redenen voor het inhuren van een ontruimingsservice

Ga voor de beste ontruimingsservice

Moet er een huis of een pand ontruimd worden? Is dat vanwege een verhuizing, overlijden, emigratie of door een andere oorzaak? Kies dan voor de best mogelijke ontruimingsservice om uzelf een boel zorgen te besparen. Door een professionele ontruimingsservice in te huren bespaart u uzelf veel vervelende zaken. Rueck Ontruimingen vertelt u in dit artikel dan ook graag meer over waarom u voor een professionele ontruimingsservice zou moeten gaan.

Kennis en kunde

Een ontruimingsbedrijf heeft de juiste kennis en kunde in huis om een woning of een bedrijfspand zo goed en snel mogelijk te ontruimen. Een ontruimingsbedrijf weet precies welke valkuilen er zijn en hoe deze ontweken kunnen worden. Zodoende is uw huis of pand in mum van tijd leeg zonder dat het u uw rug kost.

Gepaste omgang

Een professioneel ontruimingsbedrijf weet in alle situaties precies hoe zwaar een ontruiming kan zijn. Vooral op mentaal gebied als het bijvoorbeeld gaat over een ontruiming na een overlijden of in het geval van uitzetting. Een professional zal dan ook altijd op de juiste en gepaste manier met de situatie omgaan om het ongemak en het leed zo minimaal mogelijk te houden.

Klant is koning(in)

Een goed ontruimingsbedrijf zal altijd rekening houden met uw wensen. U bepaalt, zij ontruimen. Zo wordt een woning of een bedrijfspand altijd ontruimd volgens uw wensen. U heeft met een professioneel bedrijf dus altijd de mogelijkheid om uw wensen door te geven. Zo zorgen we ervoor dat de ontruiming van uw woning of pand zo goed en prettig mogelijk verloopt.

Spoedgevallen

Het kan zijn dat een huis of een bedrijfspand met spoed ontruimd moet worden. Voor een gespecialiseerd bedrijf is dat geen punt. Een goed ontruimingsbedrijf is namelijk 24/7 bereikbaar en komt, als het even kan, dezelfde dag nog bij u langs om u van dienst te zijn.

Bezemschone oplevering

Elk ontruimingsbedrijf dient een huis of bedrijfspand bezemschoon op te leveren. Een extra goed ontruimingsbedrijf neemt echter vaak nog wat extra taken op zich. Denk hierbij aan:

 • Schoonmaakwerk
 • Schilderwerk
 • Gaatjes dichten
 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Repareren hang en sluitwerk

Schakel Rueck Ontruimingen in

Moet uw huis of pand ontruimd worden? En wilt u daarvoor een professioneel ontruimingsbedrijf inhuren? Schakel dan Rueck Ontruimingen in. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier op onze website in. Rueck Ontruimingen staat voor u klaar voor professionele woning- of bedrijfsontruiming.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op