• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Waarom kiezen voor professionele ontruiming?

Ontruiming door professionals laten doen

Ontruiming: in veel gevallen ervaren mensen het niet als de leukste klus, maar soms is het simpelweg bittere noodzaak. Of er nu sprake is van ontruiming na overlijden, gedwongen uitzetting of vanwege een bedrijf dat gaat verhuizen. Bij een ontruiming komen altijd de nodige zaken kijken. Daarom is het in veel gevallen aan te raden om ervoor te kiezen uw ontruiming door professionals te laten doen. In dit blog vertelt Rueck Ontruimingen u er meer over.

Woningontruiming na uitzetting of verhuizing

Zodra u gaat verhuizen moet er natuurlijk veel gebeuren. Naast dat u aan de slag moet met het klaarmaken van uw nieuwe woning, moet uw oude woning worden uitgeruimd. Omdat er bij het uitruimen van uw oude woning altijd onverwachte zaken aan het licht komen, is het aan te raden om dit aan professionals over te laten. Is er sprake van uitzetting? Dan is woningontruiming ook nog eens een mentale last. In dat geval is een ontruimingsbedrijf inhuren aan te raden om uzelf mentaal te ontlasten en ervoor te zorgen dat u zich op het vinden van een nieuwe woonruimte kunt richten. Als er haast geboden is, is bij een goed ontruimingsbedrijf vaak dezelfde dag nog een intake mogelijk.

Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming is zeker een emotionele last na het overlijden van een dierbare. Door de ontruiming in dit geval aan een professioneel bedrijf over te laten, geeft u uzelf de tijd om het verlies te verwerken. Een goed ontruimingsbedrijf gaat altijd met zorg met de spullen om van een overleden dierbare. Spullen die van waarde kunnen zijn, of die misschien om andere redenen belangrijk zijn, worden altijd bewaard en aan u voorgelegd. U hoeft dus niet bang te zijn dat er spullen met emotionele waarde per ongeluk verloren gaan.

Ontruiming bedrijfspand

Gaat uw bedrijf verhuizen en moet het oude bedrijfspand daarvoor worden uitgeruimd? Dan is het natuurlijk belangrijk dat de bedrijfsvoering zo soepel mogelijk door kan lopen tijdens het verhuisproces. Gezien u de verhuistaken uiteraard niet aan uw personeel over wilt laten, is het aan te raden hiervoor een professioneel ontruimingsbedrijf voor in te huren. Het oude pand wordt dan bezemschoon opgeleverd en eventueel afval wordt netjes afgevoerd met oog voor het milieu. Zijn er spullen die nog bruikbaar zijn, maar die u niet meer nodig heeft? Dan kunnen deze door het bedrijf altijd ergens aan worden gedoneerd of voor hergebruik worden aangeboden.

Contact met de professionals van Rueck Ontruimingen

Heeft u een woning of een pand dat (met spoed) ontruimd moet worden? Laat dit dan aan de professionals van Rueck Ontruimingen over. Neem contact met ons op via het online formulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 06 461 0 10 36, of een mail sturen naar info@rueckontruimingen.nl. Rueck Ontruimingen is dé specialist in het snel en efficiënt ontruimen van woningen en bedrijfspanden.

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op