• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Wat gebeurd er bij huis leeghalen

Een woningontruiming in gang zetten

Wanneer een huis leeggehaald moet worden, dan komt dit vaak doordat de eigenaar is overleden of naar het verzorgingstehuis gaat. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het ontruimen van een woning? En misschien bent u ook wel benieuwd in hoeverre u dit zelf kunt en wanneer het verstandig is om Rueck Ontruimingen in te huren? U leest dit allemaal in dit blog.

Fysieke en emotionele belasting

Bij een huis leeghalen komt een hele hoop kijken. Het is niet dat u alleen veel moet tillen en uitzoeken, vaak is het ook emotioneel vrij zwaar, omdat u net een dierbare bent kwijtgeraakt en door zijn of haar persoonlijke spullen heen moet gaan. Dit is dan ook één van de vele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een professioneel bedrijf in te huren om dit voor hen te doen. Toch zijn er nog meer redenen waarom veel mensen kiezen voor Rueck Ontruimingen, lees snel verder!

Redenen voor huis leeghalen

Woningontruimingen worden vanwege verschillende redenen gedaan. Dit kan zijn: overlijden, emigratie, kleiner wonen of verhuizing. Wilt u de woning zelf gaan leeghalen? Houd er dan rekening mee dat dit u en uw partner, kinderen of familie veel tijd gaat kosten. Deze tijd heeft u hard nodig om andere zaken te regelen. Bij een overlijden is het fijn dat u hierdoor de tijd krijgt om te kunnen rouwen, in plaats van dat u continu bezig bent met het ontruimen en het regelen van alles rondom de begrafenis.

Plan van aanpak leeghalen huis

Wanneer u Rueck Ontruimingen inschakelt, dan komen wij bij u langs om de situatie te bekijken. Hierdoor hebben wij een goed idee welke werkzaamheden ons te wachten staan. Tijdens deze ontmoeting heeft u ook alle tijd om uw wensen aan ons door te geven en uw vragen te stellen. Vervolgens haalt u de spullen weg die u wilt bewaren en gaan wij aan de slag. Wij scheiden tijdens het leeghalen de spullen, zodat het milieubewust wordt opgeruimd. Bij het tegenkomen van waardevolle spullen zullen wij u op de hoogte brengen.

Extra werkzaamheden

Rueck Ontruimingen gaat graag voor u aan de slag, afhankelijk van uw voorkeuren en wensen voeren wij de werkzaamheden uit. Dit betekend dat wij de woning bezemschoon achterlaten. Is dit niet voldoende? Dan kunnen wij ook andere werkzaamheden uitvoeren, zoals: schoonmaken, schilderen, hang- en sluitwerk repareren, schroeven en pluggen verwijderen of gaatjes dichten. Dit bespaard u een hoop werk! Laat daarom uw wensen aan ons horen en wij gaan voor u aan de slag.

Rueck Ontruimingen inschakelen

Bij een huis leeghalen komt dus veel kijken, ga daarom niet alles zelf doen maar roep deskundigen in die de werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Dit bespaart u een hoop energie en tijd die u hard nodig heeft voor andere zaken. Neem voor de werkzaamheden gerust contact met ons op door te bellen naar 06 4610 1036, een e-mail te sturen via info@rueckontruimingen.nl of het contactformulier op deze website in te vullen. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op