• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Wat komt er allemaal kijken bij een ontruiming?

Een ontruiming door Rueck Ontruimingen

Een ontruiming is veel werk en kan daarom ook veel stress opleveren. Naast uw werk en andere aspecten van uw leven, is het lastig om genoeg tijd vrij te kunnen maken voor zulke grote projecten. Gelukkig zijn er ontruimingsdiensten! De professionals van deze diensten halen netjes uw woning of bedrijfspand leeg en garanderen dat u zorgeloos verder kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. Dit is dan ook wat Rueck Ontruimingen voor u doet. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

De hoofdzaken van een ontruiming

Bij een ontruiming moet u bedenken dat alle losse spullen die u om u heen ziet door ons worden opgeruimd en afgevoerd. Dit gaat om grote spullen zoals de bank en de tv, maar ook om de tandenborstels in de badkamer. Alles wordt netjes verpakt en voorzichtig door ons meegenomen. Bij glaswerk letten we extra op en voor kwetsbare meubelen hebben we speciaal inpakmateriaal. Rueck ontruimingen zorgt ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken! Om de volgende redenen zijn wij ook een uitstekende keus:

 • Vaak binnen 1 week beschikbaar
 • Alles bezemschoon opgeleverd
 • Beschikbaar voor spoedgevallen
 • Beschikbaar voor herstelwerkzaamheden
 • Afval wordt milieuverantwoordelijk verwerkt
 • Wij schenken beschikbare spullen aan goede doelen

Speciale gevallen

Bij speciale gevallen kan een woning ontruiming erg heftig en emotioneel zijn, dat begrijpen wij goed. Op het moment dat iemand is overleden gaan wij dan ook voorzichtig en respectvol met de spullen om, zodat u niks kwijtraakt waar emotionele waarde aan zit. Doordat u ons de woning laat ontruimen, heeft u zelf tijd voor wat echt belangrijk is. Ondanks de moeilijke situatie vinden wij het prettig om u hierin te kunnen steunen.

Oog op het milieu

Rueck ontruimingen heeft naast oog voor een snelle opruiming van uw huis of bedrijfspand, ook oog voor het milieu. Afval wordt namelijk op een milieuvriendelijke manier door ons verwerkt. Dit is voor ons een van de belangrijkste aspecten die komen kijken bij een ontruiming. Het afval wordt gescheiden en milieubewust afgevoerd. Ook worden zoveel mogelijk weggegooide spullen afgeleverd aan goede doelen die de spullen kunnen hergebruiken.

Rueck ontruimingen voor alle situaties

Heeft u een ontruiming nodig omdat u gaat verhuizen of omdat een dierbare is overleden? Wilt u graag het pand bezemschoon opgeleverd hebben en rekening houden met het milieu? Dan staat Rueck Ontruimingen snel voor u klaar. Vul direct het contactformulier op onze website in! Wilt u meer weten over de dingen die komen kijken bij een ontruiming? Laat het ons dan weten via info@rueckontruimingen.nl of 06 4610 1036. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op