• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woning laten ontruimen na overlijden

Woning laten ontruimen na overlijden: ontzorg uzelf

Zodra er een dierbare is overleden, komt er een boel op u af. U krijgt natuurlijk als eerste te maken met de heftige emoties die komen kijken bij deze situatie. Op datzelfde moment zult u als nabestaande ook aan de slag moeten met het regelen en organiseren van de uitvaart. In die korte, maar intense, periode zult u merken dat er niet meteen ruimte is om te rouwen om uw verlies. Als u daarna ook nog de woning van uw overleden dierbare moet ontruimen, wordt het rouwen nog langer uitgesteld. Door de woning te laten ontruimen door een externe partij, ontzorgt u uzelf. Rueck Ontruimingen vertelt u er graag meer over.

Fysieke en mentale ontzorging

Het noodgedwongen ontruimen van een woning is per definitie al een zware taak. Zowel emotioneel als fysiek. Als het gaat om het ontruimen van een woning van een overleden dierbare, is dat ook nog eens extra zwaar. U heeft namelijk na de uitvaart ook nog heel wat tijd nodig om te rouwen. Hoe langer u het rouwproces uitstelt, hoe groter de kans is dat u hier later extra emotioneel last van zult krijgen. Door het uitruimen uit te besteden aan een externe professional maakt u het uzelf een stuk makkelijker. U zoekt van tevoren zelf uit welke spullen met emotionele waarde u wilt houden en welke belangrijke papieren u bijvoorbeeld nog nodig heeft. Vervolgens ruimt het ontruimingsbedrijf snel en efficiënt de woning leeg. Hierbij wordt altijd met respect met de spullen omgegaan. Ook worden herbruikbare spullen goed terecht gebracht zodat het milieu gespaard wordt. Komt het ontruimingsbedrijf alsnog mogelijk belangrijke en waardevolle spullen tegen? Dan zullen ze dit altijd bij melden en de spullen overhandigen.

Voordelen van een ontruimingsbedrijf

Met het inschakelen van een ontruimingsbedrijf na het verlies van een dierbare, bezorgt u uzelf veel fijne voordelen in een moeilijke tijd.

 • Het zware werk wordt voor u gedaan
 • U heeft meer tijd om het verlies te verwerken
 • Het ontruimingsbedrijf doet ook herstelwerkzaamheden indien nodig en gewenst
 • De woning wordt bezemschoon opgeleverd
 • De inboedel krijgt, waar mogelijk, een tweede leven

Contact opnemen met Rueck Ontruimingen

Wilt u graag een woning van een overleden dierbare laten ontruimen? Neem dan contact met ons op via het online formulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 06 461 0 10 36, of een mail sturen naar info@rueckontruimingen.nl. Rueck Ontruimingen is dé specialist in het snel en efficiënt ontruimen van woningen.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op