• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Wanneer schakelt u een professionele ontruimingsdienst in?

In welke situaties kiest u voor professionele ontruiming?

Zowel in het bedrijfsleven als in uw privéleven kunt u te maken krijgen met een ontruiming. Alles moet dan uit uw woning of bedrijfspand gehaald worden. Alle meubels die erin staan, alle spullen die u erin heeft opgeslagen en alles wat er verder nog aan het licht komt tijdens de ontruiming. U kunt ervoor kiezen om de ontruiming zelf te doen, maar hier gaat de nodige tijd in zitten. Een ontruiming is namelijk veel werk. Bovendien kan een ontruiming zowel een fysieke als een mentale last zijn. Daarom is het beter om de ontruiming over te laten aan een professional, zoals Rueck Ontruimingen. Wij vertellen u in welke situaties u ons kunt inschakelen.

Woning ontruimen na overlijden

U kunt kiezen voor de ontruimingsdienst van Rueck Ontruimingen nadat een naaste van u is overleden. Door de woningontruiming aan ons over te laten, houdt u tijd over voor wat op dat moment echt belangrijk is, namelijk het verwerken van het verdriet. Nadat u dierbare spullen en belangrijke papieren verzameld heeft, nemen wij de woningontruiming van u over. Vinden wij tijdens de ontruiming nog persoonlijke of waardevolle spullen? Dan overhandigen wij die aan u.

Andere situaties voor een woningontruiming

Natuurlijk kunt u ook om andere reden uw woning ontruimen. Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen naar een andere woning. Of omdat u kleiner gaat wonen. Ook is het mogelijk dat u gaat emigreren. Wat de reden ook is, wij staan voor u klaar met een professionele woningontruiming!

Bedrijfspand ontruimen

Het kan ook voorkomen dat u met uw bedrijf gaat verhuizen naar een ander bedrijfspand. Of een ander kantoor. Een ontruiming neemt dan veel kostbare tijd in. Door ons in te schakelen voor de bedrijfsontruiming, kunt u zich richten op de bedrijfsvoering. De werkzaamheden gaan immers gewoon door. Met onze hulp loopt het werk zo min mogelijk vertraging op.

Woning of bedrijfspand ontruimen met spoed

Moet er met spoed een woning of bedrijfspand ontruimd worden? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen en komen vaak dezelfde dag nog langs voor een offerte. Indien dit mogelijk is natuurlijk. Aangezien een ontruiming voor ons dagelijkse kost is, hebben wij uw woning of bedrijfspand in een mum van tijd leeggehaald. Wij gaan gestructureerd en doelgericht aan de slag en doen er alles aan om de ontruiming succesvol te laten verlopen.

Ontruimingsspecialist nodig? Neem contact op met Rueck Ontruimingen

Er zijn dus verschillende situaties waarin professionele ontruiming de oplossing is. Voornamelijk wanneer u tijd en moeite wilt besparen. En wanneer u er zeker van wilt zijn dat de ontruiming goed en vakkundig verloopt. Wilt u ons inschakelen voor een woning- of bedrijfsontruiming? Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier op onze website in. U krijgt snel bericht van ons.

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op