• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming Rijswijk

Woningontruiming in Rijswijk voor een scherpe prijs

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Rijswijk? Verhuizen of een woning leegruimen is een tijdrovende klus en vergt ook fysiek en mentaal het nodige van u. Gelukkig is ontruimingsbedrijf Rueck er om u hierin te ontlasten. Wij werken snel en efficiënt en staat bekend om zijn uitstekende service en scherpe prijzen. Ook bij spoed staan we voor u klaar. Wij regelen alles voor u. Meer weten over onze services op het gebied van woningontruiming in Rijswijk? Neem dan gerust contact op.

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
silvia lossiesilvia lossie
20:24 24 Oct 23
Wat een toppers.Mijn moeders huis ontruimd, snel en keurig netjes. En hierdoor heel veel werk uit onze handen genomen, waardoor wij alle tijd hadden om te rouwen en mijn zus en ik de tijd hadden elkaar met ons verdriet op te vangen.Zelfs de woningbouwvereniging had nog nooit zo netjes een huis opgeleverd gekregen.
Na het overlijden van onze moeder hebben ze ons geweldig geholpen met het leegmaken van het huis! Heel fijn en direct contact met Tony gehad zodat alles super is verlopen.
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Ontruimen huis uit handen geven

Gaat u verhuizen, of misschien we emigreren, en heeft u veel aan uw hoofd? Of ziet u op tegen het ontruimen van een woning bij na een overlijden? Dat begrijpen we. Het leegruimen van een huis is een tijdrovende klus en kan zowel fysiek als mentaal een zware wissel op u trekken. Een goede oplossing is dan om het leeghalen van de woning toe te vertrouwen aan een professional. Ontruimingsbedrijf Rueck helpt u graag bij een woningontruiming in Rijswijk. Wij staan 24/7 voor u klaar en kunnen vaak nog dezelfde dag langskomen voor een intake.

Huis laten ontruimen door Rueck

Bij een woningontruiming in Rijswijk nemen wij u alles uit handen. Naast het leegruimen van de woning, kunnen we ook de spullen netjes voor u inpakken en beschikken we over speciaal inpakmateriaal voor kwetsbare meubelen. Ons ontruimingsbedrijf haalt de woning volledig voor u leeg en levert deze standaard bezemschoon op. Verder voeren we het afval op milieubewuste wijze voor u af. En kunnen overbodige spullen een tweede kans krijgen via een goed doel of kringloopwinkel. Ook kunnen we u van dienst zijn met lichte herstelwerkzaamheden zoals het dichtsmeren van gaatjes. Laat het ons weten tijdens de intake. Dan houden we hier rekening mee.

Woningontruiming Rijswijk

Vraag een gratis offerte aan!

Dé expert voor woningontruiming in Rijswijk

Wilt u een huis in Rijswijk door ons laten leegruimen? Neem dan gerust contact op om kennis te maken met onze uitstekende services. Wij krijgen energie van tevreden klanten en nemen u het leeghalen van een woning graag uit handen. Bij ons profiteert u bij een huisontruiming bovendien van de volgende pluspunten.

 • Binnen een week de woning leeg
 • Behulpzaam & betrouwbaar
 • Snel en persoonlijk contact
 • Ook voor spoedgevallen
 • Altijd topservice
 • Wij leveren bezemschoon op!
 • Wij kunnen uw inboedel overnemen
 • Flexibel en goed geprijsd

Woningontruiming Rijswijk door Rueck Ontruimingen

Bel direct voor hulp bij woningontruiming in Rijswijk

Zoekt u een ontruimingsbedrijf dat u het leegruimen van een huis in Rijswijk uit handen kan nemen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dé specialist in woningontruiming. Bel ons vrijblijvend voor vragen of het maken van een afspraak op +31 (0)6 4610 1036 of stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl. Huisontruiming? Rueck regelt het!

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

Het leeghalen van een huis kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Voor het ontruimen van een woning na overlijden is Rueck Ontruimingen het aanspreekpunt. Wij helpen u graag verder in deze lastige periode. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op