• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Woningontruiming Rotterdam

Woningontruiming Rotterdam | Leeg binnen een week

Wilt u in Rotterdam een huis laten leegruimen door dé expert in woningontruiming? Dan bespaart u zichzelf veel tijd en energie. Als ontruimingsbedrijf hebben wij vaker met dit bijltje gehakt. Dankzij onze goede service verzekerd u zich van het totaalpakket op het gebied van woningontruiming. Rueck Ontruimingen zorgt voor het ontruimen van het huis en alles daaromheen. Zo houdt u zelf de handen vrij. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bij spoed komen we indien mogelijk dezelfde dag nog langs voor een intakegesprek. Het leegruimen van een huis lukt ons binnen een week! Graag meer weten over woningontruiming in Rotterdam? Neem dan gerust contact op, stel uw vraag of nodig ons uit voor een intakegesprek.

Rueck Ontruimingen
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
silvia lossiesilvia lossie
20:24 24 Oct 23
Wat een toppers.Mijn moeders huis ontruimd, snel en keurig netjes. En hierdoor heel veel werk uit onze handen genomen, waardoor wij alle tijd hadden om te rouwen en mijn zus en ik de tijd hadden elkaar met ons verdriet op te vangen.Zelfs de woningbouwvereniging had nog nooit zo netjes een huis opgeleverd gekregen.
Na het overlijden van onze moeder hebben ze ons geweldig geholpen met het leegmaken van het huis! Heel fijn en direct contact met Tony gehad zodat alles super is verlopen.
Lia HondersLia Honders
16:02 29 Mar 23
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Brenda van der WerffBrenda van der Werff
15:55 28 Mar 23
Super snel een afspraak kunnen maken, heel vriendelijk, alles netjes opgehaald, netjes afgemeld d.m.v. Een foto.Ik ga Tony zeker aanbevelen bij andere mensen.Grtz, Brenda
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
09:10 06 Mar 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd goed contact met de eigenaar, Tony Rueck.
lisanne Dlisanne D
13:09 19 Jun 22
Erg tevreden over de service. Professioneel, snel, persoonlijk. Wij raden Rueck ontruimingen 100% aan!
Lionel LatibLionel Latib
21:46 08 Jul 20
Kon makkelijk afspraak maken en spullen zijn zonder schade verhuist.. Prijs kwaliteit in orde..
henk lugtershenk lugters
17:55 23 Jun 20
Zeer goed geholpen door deze kringloop, hoe hard deze jongens werken zeer respect voor. Ga zo door mannen!
Joop MeuldijkJoop Meuldijk
16:07 23 Jun 20
Huis van me ouders ontruimt zeer tevreden super personeel niks was hun teveel er perfect schoon achtergelaten
Solomon SolomonSolomon Solomon
18:43 19 Jun 20
Een hele klantvriendelijke en professionele bedrijf met een uitstekende service. Zeer te spreken over ze!
js_loader

Hulp bij ontruiming huis

Kan ons ontruimingsbedrijf u helpen bij een woningontruiming? Omdat u gaat verhuizen of emigreren? Een huis leegruimen is zwaar werk en levert de nodige stress op. Leegruimen, opruimen, spullen uitzoeken en beslissingen nemen. Er komt veel op u af en ook fysiek kan het ontruimen van een huis veel van u vergen. Heeft u zelf geen tijd of energie voor een woningontruiming? Laat dit dan aan ons ontruimingsbedrijf over.

Daarom naar ontruimingsbedrijf Rueck

Zoekt u een ontruimingsbedrijf voor het leegruimen van een woning in Rotterdam? Voor een geheel verzorgde woningontruiming gaat u natuurlijk naar Rueck. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uw huis snel en effectief voor u leegruimen, waarbij alles voor u wordt geregeld. Zo kunt u bij ons vertrouwen op de volgende voordelen:

 • Altijd topservice
 • Flexibel en goed geprijsd
 • Snel en persoonlijk contact
 • Wij kunnen uw inboedel overnemen
 • Behulpzaam & betrouwbaar
 • Woningontruiming binnen een week
 • Ook voor spoedgevallen
 • Wij leveren bezemschoon op!

Woningontruiming Rotterdam

Vraag een gratis offerte aan!

Ontruimingsbedrijf: snel en efficiënt

Een huis laten leeghalen door ons ontruimingsbedrijf heeft meerdere voordelen. Doordat woningontruiming dagelijkse kost voor ons is, hebben wij een effectieve en gestructureerde werkwijze kunnen ontwikkelen. Hierdoor zijn we in staat om uw spullen snel en veilig in te pakken en te verhuizen zonder in te boeten aan kwaliteit. Ook hebben we een goed oog voor hergebruik van overbodige spullen. Deze kunnen we voor u aanbieden bij een goed doel. Wat overblijft brengen we naar de milieustraat. Door ons uw woningontruiming in Rotterdam uit te laten voeren, bespaart u zichzelf veel energie, tijd en stress. Het leegruimen van de woning verloopt snel en efficiënt zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Dat is weer een zorg minder! Daarnaast:

 • Kunnen wij huisraad, glaswerk en andere spullen voor u inpakken
 • Hebben we gratis verhuisdozen en pakken we alles voor u in
 • Nemen wij snel contact op
 • Beschikken we ook over speciaal inpakmateriaal voor kwetsbare meubelen
 • Zijn wij flexibel en scherp geprijsd

Ook voor corporaties

Ook woningcorporaties en andere verhuurders kunnen bij ons terecht voor een woningontruiming in Rotterdam. Na het ontruimen van de woning, leveren we deze bezemschoon aan u op. Moet er nog meer gebeuren? Zoals kleine herstelwerkzaamheden? Laat het ons weten, dan houden we hier rekening mee. Binnen één week is het huis weer gereed voor verhuur. Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek, dan bespreken we de voorwaarden.

Woningontruiming na een overlijden

Bent u belast met het ontruimen van de woning van iemand die is komen te overlijden? Het leegruimen van de woning na overlijden is een heftige klus in een turbulente periode. De herinneringen die boven komen bij leeghalen van de woning maken het extra lastig om spullen uit te zoeken. Als ontruimingsbedrijf kunnen we u hierbij helpen. Pak alleen de dierbare spullen en laat de rest aan ons over. Wij zorgen voor een schifting van de overgebleven spullen. Goede spullen die overblijven kunnen we overdragen aan een goed doel voor hergebruik. Komen we tijdens de woningontruiming nog persoonlijke of waardevolle spullen tegen? Dan zorgen we dat u die ontvangt.

Met spoed woning laten ontruimen

Heeft u een deadline bij het opleveren van een woning, en moet u deze nog helemaal leeghalen? Zoals wanneer de verhuishulp waar u op had gerekend opeens verhinderd is? Na het overlijden van een dierbare? Of omdat u in tijdnood bent gekomen omdat u nog meer aan uw hoofd heeft? Geen nood. In zo’n geval staat ons ontruimingsbedrijf voor u klaar om de woningontruiming voor u uit te voeren. Wij ontlasten u volledig bij het leeghalen van een huis. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar, waardoor we vaak dezelfde dag nog langs kunnen komen voor een intakegesprek. Het huis is gegarandeerd binnen een week voor u leeggeruimd. Pak voor een woningontruiming met spoed direct de telefoon en bel ons.

Woningontruiming Rotterdam door Rueck

Ontruiming huis? Rueck regelt het

Wie zijn de gezichten achter Ontruimingsbedrijf Rueck? Dat zijn oprichter Tony Rueck en zijn ervaren en servicegerichte ontruimingsteam. Wij krijgen energie van een tevreden klant en doen er alles aan om uw huis zo snel en effectief mogelijk te ontruimen. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en topservice. Vertrouw daarom op ons bij een woningontruiming en wij regelen het.

Het voordeel van een ervaren ontruimingsteam

Ontruimingsbedrijf Rueck beschikt over een representatief en ingespeeld team van ervaren woningontruimers. Als een goed geoliede machine pakken wij uw eigendommen met zorg en aandacht voor u in. De huisontruiming zelf gebeurt snel en efficiënt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit maakt het mogelijk om behalve een uitstekende service ook een scherpe prijs te bieden. Kies voor het gemak van professionele woningontruiming in Rotterdam, dan wordt alles voor u geregeld.

Vraag een gratis offerte aan!

Zo verloopt het ontruimen van een huis

Wilt u een woning laten leeghalen in Rotterdam? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs voor een intakegesprek. Hierin bekijken de situatie ter plekke en bespreken we uw wensen. Op basis hiervan ontvangt u een passende offerte van ons. Gaat u akkoord? Zodra u zelf persoonlijke voorwerpen heeft aangemerkt of meegenomen, gaan wij voor u aan de slag met het leeghalen van de woning. De woningontruiming ronden we binnen een week af. Vinden we tijdens de huisontruiming nog persoonlijke of waardevolle spullen? Dan dragen we die natuurlijk aan u over.

Woningontruiming: geheel of gedeeltelijk

Bij een standaard woningontruiming in Rotterdam leveren wij het hele huis leeg en bezemschoon aan u op. Maar ook voor een gedeeltelijke huisontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook beschikbaar voor het leegruimen van een, garage, zolder of verdieping. Leeghalen van een schuur of opslag? Ook dat is geen probleem. Geef ons uw wensen door, dan halen wij uw woning of ruimte binnen een week voor u leeg.

Extra werkzaamheden bij een woningontruiming

Een huis wordt na het leeghalen standaard bezemschoon opgeleverd. Dit volstaat bij verkoop en voor een eindinspectie door een verhuurder. Maar soms heeft een verhuurder extra eisen in de huurovereenkomst vastgelegd. Zoals het vetvrij opleveren van de keuken of het ontkalken van de badkamer. Naast het ontruimen van de woning, kunnen wij u ook hiermee helpen. Laat het aan ons weten, dan zorgen we dat ook dit voor elkaar komt. Zo wordt alles rondom een woningontruiming voor u geregeld en kunt u zonder extra inspanning uw afspraken met de verhuurder nakomen. Enkele voorbeelden van extra werkzaamheden vindt u hieronder:

 • Schilderwerk
 • Repareren hang en sluitwerk
 • Gaatjes in muren en plafonds dichtmaken
 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Schoonmaakwerk

Woning leeghalen Rotterdam

Contact: woningontruiming Rotterdam

Wilt u een huis laten leeghalen in Rotterdam? Rueck is dé specialist in woningontruiming. Neem gerust contact op voor een vraag of een offerte, dan helpen wij u graag. Hiervoor belt of mailt u naar +31 (0)6 4610 1036 of info@rueckontruimingen.nl. Huisontruiming? Wij regelen alles voor u!

Woningontruiming Rueck

Huis leeghalen

Het leeghalen van een huis kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij krijgen namelijk energie van tevreden klanten waardoor wij graag dat stapje extra voor u zetten.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Ontruimen na overlijden

Voor het ontruimen van een woning na overlijden is Rueck Ontruimingen het aanspreekpunt. Wij helpen u graag verder in deze lastige periode. Ook bij spoed staan wij voor u klaar.

Meer info

Woningontruiming Rueck

Kosten ontruiming

We beschikken over een ervaren team van bekwame medewerkers en gaan goed gecoördineerd aan de slag. Zo kunnen wij u naast een uitstekende service ook een scherpe prijs bieden.

Meer info

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op