• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Tips voor het ontruimen van een bedrijfspand

Zorgeloos uw bedrijfspand ontruimen

Gaat u bedrijfspand verlaten? Dat brengt voor alle betrokkenen best wel enige spanning met zich mee. Gelukkig kunt u door Rueck Ontruimingen uw oude bedrijfspand laten ontruimen. Dat scheelt een heleboel zorgen. In dit blog leest u onze handige tips voor wat u zelf kunt doen om het bedrijfspand ontruimen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bedrijfspand ontruimen niet te lang uitstellen

Het verhuizen van een bedrijf brengt veel werkzaamheden met zich mee. Zo moet eerst uw nieuwe pand in orde gemaakt worden, voordat u uw oude bedrijfspand kunt ontruimen. Het ontruimen van het oude bedrijfspand kunt u niet voor u uitschuiven. U wilt waarschijnlijk toch wel weer snel ‘back in business’ zijn? Bovendien wilt u waarschijnlijk geen dubbele huur betalen. Dus wilt u snel en zorgeloos uw oude bedrijfspand ontruimen? Leg dat dan in de vertrouwde handen van Rueck Ontruimingen!

Stel uw buren op de hoogte van de ontruiming

Een bedrijfsontruiming kan wel enige hinder veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan geluidshinder en opwaaiend stof. Daarom is het voor de buren in uw pand wel handig als u ze vooraf waarschuwt, zodat ze er tijdens het ontruimen van uw bedrijfspand rekening mee kunnen houden. Dat is voor beide partijen wel zo prettig.

Contacteer de verhuurder

Bij Rueck Ontruimingen helpen wij u graag om uw bedrijfspand op te leveren volgens de eisen van uw verhuurder. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat wij van u weten wat de verwachtingen van uw verhuurder zijn. Moet het pand in originele staat worden opgeleverd? Dat kan! Wij verrichten namelijk naast de ontruiming ook allerlei andere werkzaamheden, zoals:

 • Het slopen en verwijderen van tussenwanden, units of keukenblokken
 • Het verwijderen van raambekleding, vloerbedekking en verlichting
 • Het dichten van gaten
 • Het pand bezemschoon opleveren

Zorg dus dat u op tijd weet wat uw verhuurder van de oplevering verwacht, dan voeren wij die werkzaamheden ook voor u uit.

Contact opnemen met Rueck Ontruimingen

Wilt u graag uw bedrijfspand door ons laten ontruimen? Neem dan contact met ons op via het online formulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 06 461 0 10 36, of een mail sturen naar info@rueckontruimingen.nl. Rueck Ontruimingen is expert op het gebied van bedrijfspand ontruimingen!

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op