• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Wat komt er allemaal kijken bij een woningontruiming

Laat u fysiek en mentaal ontlasten

Bij een woningontruiming komt er flink wat kijken. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal kan dit dan ook een behoorlijke belasting zijn. Bij Rueck Ontruimingen begrijpen we dit maar al te goed. In dit blog vertellen we u daarom niet alleen wat er allemaal komt kijken bij een woningontruiming, maar ook hoe onze professionals u hierbij kunnen ondersteunen. U bent wellicht ook geïnteresseerd in de extra mogelijkheden die wij bieden, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Waarom een woningontruiming?

De meest voorkomende redenen voor mensen om voor een woningontruiming te kiezen, zijn overlijden, emigratie, verhuizing of kleiner gaan wonen. Zelf een woning leeghalen kost u de nodige tijd. Bovendien kan het mentaal behoorlijk zwaar zijn wanneer u de plek en spullen moet achterlaten waar u aan gehecht bent geraakt of wanneer u de spullen van een dierbare overledene moet opruimen. Daarnaast komen er bij het leeghalen van een woning vaak onverwachte zaken aan het licht. Daardoor kost een woningontruiming vaak meer tijd dan u denkt. Door de professionals van Rueck Ontruimingen in te schakelen, wordt u fysiek en mentaal ontlast en weet u zeker dat u op tijd klaar bent.

Werkwijze Rueck Ontruimingen

U kunt Rueck Ontruimingen eenvoudig inschakelen voor een woningontruiming door een afspraak met ons te maken. Wij komen dan persoonlijk langs om de situatie te bekijken. Zo krijgen we een goed beeld van de werkzaamheden. Bovendien kunt u al uw wensen aan ons voorleggen. Vervolgens stellen wij kosteloos een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord? Dan plannen we samen een datum voor de woningontruiming en eventuele extra werkzaamheden. U verzamelt van tevoren uw persoonlijke voorwerpen. Onze professionals gaan dan gestructureerd en doelgericht aan de slag. Wij scheiden de spullen in voorwerpen die hergebruikt kunnen worden van de overige voorwerpen, die wij milieubewust afvoeren. Mochten wij nog waardevolle of persoonlijke spullen tegenkomen, dan verzamelen we die voor u. Wij werken graag vlot en volgens uw wensen. Door uw woningontruiming uit te besteden aan de professional, bespaart u zichzelf dus tijd en zorgen.

Extra mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een woningontruiming door Rueck Ontruimingen, leveren wij de woning bezemschoon op. Meestal is dit voldoende. Maar soms stelt een woningbouwvereniging of -corporatie extra eisen. Hier kunnen wij u natuurlijk mee helpen. Geef dit tijdig aan tijdens het intakegesprek, dan houden wij hier rekening mee. Extra werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten, zijn bijvoorbeeld:

 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Gaatjes dichten
 • Hang- en sluitwerk repareren
 • Schilderen
 • Schoonmaken

Spoed

Uiteraard kan Rueck Ontruimingen u ook helpen bij spoedgevallen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen voor een passende offerte. Bij spoedgevallen kunt u bijvoorbeeld denken aan een woning van een overleden dierbare die snel moet worden leeggehaald. Of omdat u in tijdnood komt bij uw emigratie vanwege onverwachte ontwikkelingen. Of omdat de verhuishulp die u had geregeld plotseling niet kan komen. Het lukt ons vaak om de woning binnen een week te ontruimen. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Schakel Rueck Ontruimingen in

U ziet dat er nogal wat kan komen kijken bij een woningontruiming.
Wanneer u de professionals van Rueck Ontruimingen inhuurt, zal er een last van uw schouders vallen. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op door te bellen naar 06 4610 1036, een e-mail te sturen via info@rueckontruimingen.nl of het

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op