• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Wat zijn de essentiële stappen voor een vlotte woningontruiming in Nootdorp?

Stappen van een woningontruiming

Een woningontruiming in Nootdorp is natuurlijk nooit een leuke en gemakkelijke klus. Het is vooral de reden achter de woningontruiming die ervoor zorgt dat er de nodige stress bij komt kijken. Vaak vindt er woningontruiming plaats vanwege minder leuke redenen zoals een uitzetting, een faillissement of een overlijden. Om deze lastige situatie wat makkelijker te maken, is het een goed idee om een ontruimingsbedrijf in te huren. Rueck Ontruimingen legt in dit artikel daarom graag uit wat de essentiële stappen zijn voor een vlotte woningontruiming in Nootdorp.

Afspraak en offerte

Bij ons begint een vlotte woningontruiming met het maken van een afspraak. U neemt contact met ons op en dan plannen we samen een moment in dat we bij u op locatie langskomen om de situatie te bekijken. Vaak kan dit al bijzonder snel. Bij deze afspraak kunnen we een helder beeld krijgen van wat er moet gebeuren. Ook heeft u hier de gelegenheid om uw wensen met ons te bespreken. Daarna voorzien we u geheel kosteloos van een vrijblijvende offerte. Gaat u hiermee akkoord? Dan plannen we samen met u de ontruiming in.

De ontruiming zelf

Voordat we beginnen met ontruimen heeft u nog de ruimte om eventuele belangrijke spullen zelf uit te zoeken. Zo kan het natuurlijk zijn, dat er spullen zijn met emotionele waarde. Daarnaast kunnen er ook belangrijke spullen zijn zoals documenten en financiële gegevens die bewaard moeten worden. Zodra we beginnen, houden we altijd in de gaten of we niet alsnog dergelijke spullen tegenkomen. Zien we iets waarvan we vermoeden dat het belangrijk is? Dan gooien we dit nooit zomaar weg. Deze spullen verzamelen we en overhandigen we weer aan u.

Eventuele extra werkzaamheden

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen er extra werkzaamheden gewenst zijn. In principe leveren we een woning natuurlijk bezemschoon op. Als u een woning wilt laten ontruimen voor bijvoorbeeld een verhuizing, kan het gewenst zijn om extra taken te laten uitvoeren. Bij de eerste afspraak bespreken we dan ook graag met u wat uw wensen zijn op dit gebied. We staan eventueel voor u klaar voor:

 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Gaatjes dichtmaken
 • Repareren hang en sluitwerk
 • Schilderwerk
 • Schoonmaakwerk

Contact met Rueck Ontruimingen

Heeft u onze hulp nodig bij een woningontruiming in Nootdorp? Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op