• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

3 tips voor uw verhuizing

Maak uw verhuizing zo gemakkelijk mogelijk met deze tips

Gaat u verhuizen? Weet dan dat hier veel bij komt kijken. Meer dan u wellicht zou denken. Zo moet uw huis worden leeggehaald, moeten al uw meubels en spullen vervoerd worden naar het nieuwe huis en moeten ze daar weer een plekje krijgen. Misschien moet u ook nog wel wat klussen in uw nieuwe huis. Al met al bent u er maar druk mee. Om uw verhuizing zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, heeft Rueck Ontruimingen een aantal tips voor u. Pas deze toe en u zult er zeker profijt van hebben.

Kies voor professionele woningontruiming door Rueck Ontruimingen

Het leeghalen van een woning voor een verhuizing is een flinke klus. Zowel fysiek als mentaal kan dit erg zwaar zijn. Rueck Ontruimingen kan u wat werk uit handen nemen. Wij beschikken over een ervaren team van professionals die u graag helpen uw huis leeg te halen. Ook in geval van spoed! Door te kiezen voor professionele woningontruiming houdt u zelf meer tijd en energie over voor andere dingen, zoals het verven van uw nieuwe woning of het uitzoeken van een nieuwe vloer. Voor ons is een huis leegruimen dagelijkse kost. We hebben de kennis en ervaring om uw woning snel en efficiƫnt te ontruimen. Ook kunnen we de valkuilen bij het leeghalen van een huis eenvoudig omzeilen. Wij leveren uw woning bezemschoon op, op tijd voor uw verhuizing!

Laat uw inboedel overnemen

Als u kiest voor de professionele woningontruiming van Rueck Ontruimingen, profiteert u van nog een voordeel. Wij kunnen namelijk uw inboedel overnemen. Dit is ideaal wanneer u gaat verhuizen en uw oude inboedel niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning. Wij kunnen een goede schifting maken tussen overbodige spullen die weg kunnen en spullen die voor hergebruik aan een goed doel geschonken kunnen worden. Zo komt u eenvoudig van uw inboedel af, zonder dat het u zelf moeite kost.

Vraag een offerte aan

Wij kunnen u naast een uitstekende service ook een zeer scherpe prijs bieden voor het leeghalen van uw huis. Bent u benieuwd wat de kosten van onze woningontruiming zijn? Vraag dan een gratis offerte bij ons aan. U weet dan precies wat u zult moeten betalen en u komt dan niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Contact met Rueck Ontruimingen

Het leeghalen van uw woning kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Binnen een week is uw woning leeg en dat tegen een heel scherpe prijs. Wilt u onze hulp inschakelen bij uw verhuizing? Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier op onze website in. U krijgt snel bericht van ons.

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op