• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

5 redenen om voor Rueck Ontruimingen te kiezen

Hierom kiest u voor Rueck Ontruimingen

Zit u in de situatie dat er een huis of een bedrijfspand moet worden ontruimd? Komt dit door bijvoorbeeld overlijden, verhuizing, emigratie of een andere oorzaak? In bijna alle gevallen is het aan te raden om een professioneel ontruimingsbedrijf in te schakelen om ervoor te zorgen dat dit allemaal snel, prettig en correct gebeurt. Rueck Ontruimingen staat dan ook voor u klaar. Ons team van ervaren specialisten zorgt er met alle plezier voor dat een ontruiming zo snel en prettig mogelijk verloopt. In dit blog geven we u 5 redenen om voor Rueck Ontruimingen te kiezen.

1. Kennis en ervaring

Onze specialisten hebben de kennis en ervaring in huis om op een snelle en efficiƫnte manier een huis of een bedrijfspand te ontruimen. We weten dan ook exact waar de valkuilen zitten bij het leeghalen van een woning of een bedrijfspand. Die kunnen we dan ook eenvoudig en effectief ontwijken. Zo hebben we uw pand of huis binnen no-time leeggehaald zonder dat het u ook maar enige moeite kost. Ideaal!

2. Altijd uitstekende service

Ga voor Rueck Ontruimingen en heb de garantie van kwaliteit, professionaliteit en uitstekende service. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en dit houdt ons dan ook op ons hoge niveau. We weten als geen ander welke fysieke en mentale lasten een ontruiming kunnen veroorzaken. Wij nemen de lasten bij u weg door dat ene extra stapje voor u te zetten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

3. Ontruimen naar wens

Wij ontruimen uw pand of huis helemaal in lijn met uw persoonlijke wensen. Zo weet u zeker dat u nergens bang voor hoeft te zijn. Laat ons dus weten wat uw wensen zijn en we zullen alles op alles zetten om het ontruimen van uw pand of woning uitstekend te laten verlopen.

4. Spoed ontruimingen

Heeft u een huis of een pand dat met spoed ontruimd moet worden? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U schakelt ons namelijk probleemloos in bij spoed. We zijn 24/7 bereikbaar en we staan vaak zelfs dezelfde dag nog voor u klaar.

5. Bezemschoon opleveren

We zorgen bij het ontruimen altijd voor een bezemschone oplevering. Maar we staan voor meer klaar dan alleen dat. Zo kunt u ook voor extra werkzaamheden bij ons terecht, denk hierbij aan:

 • Schoonmaakwerk
 • Schilderwerk
 • Gaatjes dichtmaken
 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Repareren hang en sluitwerk

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze diensten? Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier op onze website in. Rueck Ontruimingen staat voor u klaar voor professionele woning- of bedrijfsontruiming.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op