• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Hierom kiest u voor een ontruimingsservice

Kies voor de beste ontruimingsservice

Zit u in de situatie dat er een woning of een bedrijfspand ontruimd moet worden? Komt dit door een verhuizing, overlijden, emigratie of iets anders? Kies dan voor de best mogelijke ontruimingsservice om uzelf te ontzorgen. Door een professionele ontruimingsservice in te schakelen bespaart u uzelf een boel gedoe. Zowel fysiek als mentaal. Rueck Ontruimingen vertelt u in dit blog dan ook graag alles over waarom u voor een professionele ontruimingsservice zou moeten kiezen.

De juiste kennis en vaardigheden in huis

Een ontruimingsbedrijf heeft de juiste kennis en vaardigheden in huis om een huis of een pand zo efficiƫnt en snel mogelijk leeg te halen. Een ontruimingsbedrijf weet exact welke valkuilen er op de loer liggen en hoe deze ontweken kunnen worden. Op die manier is uw woning of pand binnen no-time leeg zonder dat het u uw rug heeft gekost.

Gepaste omgang

Als u voor een professionele ontruimingsservice kiest, kunt u altijd rekenen op service op maat. Een gerenommeerd ontruimingsbedrijf weet namelijk exact hoe zwaar een ontruiming kan zijn. Vooral in de mentale zin van het woord als het bijvoorbeeld gaat over een ontruiming na een overlijden of bij uitzetting. Een expert zal dan ook altijd op een professionele en gepaste manier met de situatie omgaan om het leed voor u zoveel mogelijk te verzachten.

Klant is koning(in)

Een goed ontruimingsbedrijf zal altijd rekening houden met uw wensen. U bepaalt, zij ontruimen. Zo wordt een woning of een bedrijfspand altijd ontruimt volgens uw wensen. U heeft met een professioneel bedrijf dus altijd de mogelijkheid om uw wensen door te geven. Zo zorgen we ervoor dat de ontruiming van uw woning of pand zo goed en prettig mogelijk verloopt.

Spoedsituaties

Het kan soms voorkomen dat een woning of een pand met spoed ontruimd moet worden. Voor een professioneel bedrijf is dat geen enkel probleem. Een goede organisatie is 24/7 bereikbaar en komt, wanneer mogelijk, dezelfde dag nog bij u langs om u verder te helpen.

Bezemschoon opleveren

Elk ontruimingsbedrijf dient een woning of een pand bezemschoon op te leveren. Een bovengemiddeld ontruimingsbedrijf doet echter ook vaak extra taken. U denkt hierbij aan

 • Schoonmaakwerk
 • Schilderwerk
 • Gaatjes dichten
 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Repareren hang en sluitwerk

Schakel Rueck Ontruimingen in

Moet uw woning of bedrijfspand ontruimd worden? En wilt u daarvoor een professioneel ontruimingsbedrijf inschakelen? Schakel dan Rueck Ontruimingen in. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier op onze website in. Rueck Ontruimingen staat voor u klaar voor professionele woning- of bedrijfsontruiming.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op