• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
 • ✔ Altijd top service
 • ✔ Snel en persoonlijk contact
 • ✔ Flexibel en goed geprijsd
 • ✔ Ook voor spoedgevallen

Hoe gaan experts om met uitdagende ontruimingen?

Een huis leegruimen is zwaar werk en levert de nodige stress op. Het huis moet worden leeggeruimd en opgeruimd, spullen moeten worden uitgezocht en er moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Er komt dus veel op u af. Daarbij kan het ontruimen van een huis ook fysiek veel van u vergen. Heeft u zelf geen tijd of energie voor een woningontruiming? Dan kunt u Rueck Ontruimingen inschakelen. Wij zijn dé expert op het gebied van woningontruimingen. Ook uitdagende ontruimingen zijn geen probleem voor ons. Bent u benieuwd hoe experts omgaan met uitdagende ontruimingen? Lees dan snel verder.

Huis leeghalen

Als een woning ontruimd moet worden, moet het huis worden leeggehaald. Wanneer u veel spullen heeft, kunt u hier erg tegenop zien. Het kost u dan namelijk veel tijd en energie om alle spullen in te pakken. Bij dit soort uitdagende ontruimingen staat Rueck Ontruimingen voor u klaar! Wij zijn in staat om uw spullen snel en veilig in te pakken en te verhuizen zonder in te boeten aan kwaliteit. Zo kunnen we huisraad, glaswerk en andere spullen voor u inpakken. We hebben hiervoor gratis verhuisdozen. Daarbij beschikken we over speciaal inpakmateriaal voor kwetsbare meubelen. Laat ons uw woning leeghalen, dan verloopt het leegruimen van de woning snel en efficiënt zonder dat u zelf iets hoeft te doen.

Spullen uitzoeken

Moet de woning van een overleden dierbare ontruimd worden? Dit is een heftige klus in een turbulente periode. De herinneringen die boven komen bij het leeghalen van de woning maken het extra lastig om de spullen uit te zoeken. Woningontruimingen na een overlijden zijn dan ook erg uitdagende ontruimingen. Daarom helpen wij u hier graag bij. Pak alleen de dierbare spullen en laat de rest aan ons over. Overgebleven spullen die nog goed zijn, worden overgedragen aan een goed doel voor hergebruik. Komen we tijdens de woningontruiming nog persoonlijke of waardevolle spullen tegen? Dan zorgen we ervoor dat u die ontvangt.

Extra werkzaamheden

In sommige gevallen moeten er na de woningontruiming nog extra werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk aan het ontkalken van de badkamer of het vetvrij maken van de keuken. Bij deze uitdagende ontruimingen kunnen wij u ook helpen. Zo kunnen wij voor u het volgende verzorgen:

 • Schilderwerk
 • Schoonmaakwerk
 • Repareren hang-en-sluitwerk
 • Gaatjes in muren en plafonds dichtmaken
 • Schroeven en pluggen verwijderen
 • Spoed

  Uitdagende ontruimingen zijn ook woningontruimingen met een deadline. Moet uw woning met spoed ontruimd worden? Geen nood. Wij zijn 24/7 bereikbaar, waardoor we vaak dezelfde dag nog langs kunnen komen voor een intakegesprek. Daarna gaan we direct voor u aan de slag. Uw huis is gegarandeerd binnen een week voor u leeggeruimd.

  Contact met Rueck Ontruimingen

  Wilt u dat wij uw woning ontruimen? Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk meer

  Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

  Neem contact op