• ✔ Wij leveren bezemschoon op!
  • ✔ Altijd top service
  • ✔ Snel en persoonlijk contact
  • ✔ Flexibel en goed geprijsd
  • ✔ Ook voor spoedgevallen

Waarom kiezen voor een specialist bij het verkoopklaar maken van je huis?

Moet uw woning verkoopklaar gemaakt worden? Hier gaat veel tijd en energie in zitten. Spullen moeten worden uitgezocht, de woning moet leeggehaald worden en dan zijn er vaak nog extra werkzaamheden nodig, zoals het vetvrij maken van de keuken en het ontkalken van de badkamer. Laat uw huis verkoopklaar maken door een specialist, zoals Rueck Ontruimingen. Wij zorgen ervoor dat de klus zo snel mogelijk geklaard wordt. U heeft hier dan zelf geen omkijken meer naar. Dit betekent dat u tijd en energie overhoudt voor andere zaken. Wilt u een specialist inschakelen voor het verkoopklaar maken van uw huis? Rueck Ontruimingen geeft u 3 redenen om dit te doen.

1. Minder stress

Het verkoopklaar maken van een huis kan voor veel stress zorgen. Moet een woning worden leeggehaald, omdat een dierbare is overleden of naar een verzorgingstehuis gaat? Of omdat u gaat verhuizen of emigreren? Dan heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd. Het verkoopklaar maken van de woning kunt u er dan niet bij hebben. Door te kiezen voor een specialist bij het verkoopklaar maken van uw huis, heeft u minder stress. Wij zorgen er dan voor dat de woning op tijd verkoopklaar is. Zit er spoed achter? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Vaak komen we dezelfde dag nog bij u langs om de klus door te spreken. Binnen een week is de woning gegarandeerd verkoopklaar.

2. Wij pakken alles in

Een woning is verkoopklaar als deze helemaal leeg is. Maar het leegruimen van uw woning kost veel tijd. Wij kunnen dit voor u regelen. Huisraad, glaswerk en andere spullen die u wilt behouden, pakken wij voor u in. Hier hebben we gratis verhuisdozen voor. De spullen die overblijven, sorteren we voor hergebruik. De rest voeren we op milieuvriendelijke wijze voor u af als we de woning verkoopklaar maken.

3. Bezemschone oplevering

Na het leegruimen van de woning, leveren wij deze standaard bezemschoon aan u op. Zo kunnen we ook extra werkzaamheden voor u uitvoeren, zodat uw woning helemaal klaar is om in de markt te worden gezet. Denk aan het ontkalken van de badkamer, het dichtsmeren van gaatjes, schilderwerk, schoonmaakwerk en het repareren van hang-en-sluitwerk. Laat ons weten welke werkzaamheden wij moeten uitvoeren, dan kunnen wij uw huis verkoopklaar maken

Afspraak maken met Rueck Ontruimingen

Wilt u dat wij uw woning verkoopklaar maken? Bel naar 06 4610 1036, stuur een e-mail naar info@rueckontruimingen.nl of vul het contactformulier in om een afspraak met ons te maken voor een vrijblijvend intakegesprek

Bekijk meer

    Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen?

    Neem contact op